Nyheder 28. juni 2017

Bimse fra Bedrag: Klar til "Vild med dans"

Den 38-årige skuespiller Lucas Hansen springer på ”Vild med dans”-gulvet til september
Foto: Dan Mariegaard

En smuk vals og en hurtig cha-cha-cha bliver snart hverdag for 38-årige Lucas Hansen. SE og HØR kan således afsløre, at ”Bedrag”-skuespilleren er en af de 12 nydansere i efterårets ”Vild med dans”.

– Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har altid tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at være en del af ”Vild med dans”, for jeg ville gerne blive bedre til at danse, siger Lucas Hansen til SE og HØR.

Han har altid været glad for at svinge stængerne, men ifølge ham selv har han aldrig været en kopi af John Travolta.

– Vi havde sådan noget dance-movement, da jeg gik på teaterskolen, hvor vi trænede forskellige danse i en uge ad gangen, og det fik jeg ikke så gode karakterer i, griner Lucas.

Han er uddannet skuespiller i Los Angeles, hvorefter han i en del år boede og arbejdede som skuespiller i London. For tre et halvt år siden vendte han dog hjem til Danmark, hvor han scorede rollen som den loyale og halvkriminelle Bimse i DR-serien ”Bedrag”.

Nu bor singlefyren i København, hvor han nyder livet, efter at han netop er vendt hjem fra en fire måneder lang rejse.

– Jeg var i Washington D.C., New York og Miami, og så tog jeg til Peru i otte uger og til London i tre uger, siger Lucas.

Han er meget spændt på, hvem han får som dansepartner, men er ikke i tvivl om, at han får nogle fantastiske dansemåneder, uanset hvem han skal svinge rundt med.

– Jeg frygter kun, at jeg kommer til at glemme dansen, når vi er på gulvet. Det ville virkelig være pinligt, smiler Lucas.

Sponsoreret indhold