Nyheder27. oktober 2018

”Gift ved første blik”-Michael og Kathrine truet med tæsk

Michael og Kathrine valgte at tage på endnu en bryllupsrejse, efter de var færdige med at optage ”Gift ved første blik”. Men turen til Marrakech, Marokko var ikke kun idyllisk og romantisk. Parret fortæller, at de endte i en yderst ubehagelig situation, da de spurgte om vej
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_og_katrine.jpg
 (Foto: DR)

28-årige Michael Harders og 25-årige Kathrine Gosvig Kelså fik det ud af "Gift ved første blik", som de havde drømt om.

Parret er stadig sammen i dag – her over et halvt år efter, de lod sig blive gift ved første blik.

Nu har parret startet en blog, hvor de afslører detaljer fra deres liv og tiden i det populære dating-program.

Senest fortæller parret om deres anden bryllupsrejse. Kathrine og Michael valgte nemlig at tage endnu en bryllupsrejse, efter de var færdige med at optage ”Gift ved første blik”. Men turen var ikke kun ren romantisk og idyl.

Parret fortæller, at de endte i en yderst ubehagelig situation, da de spurgte om vej.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/michael_og_katrine1.jpg
 (Foto: DR)

Michael og Kathrine i "Gift ved første blik". Foto: DR

Parret befandt sig i centrum af Marrakech, i den gamle bydel, og var på udkig efter en marokkansk have, der ifølge parret skulle være gudesmuk.

- Vi tror endelig, vi er på rette vej. Men for at være sikker – og for ikke at fare vild – spørger vi lige hurtigt en tilfældig marokkansk mand om hjælp: “Er dette den rigtige vej?”. Kæmpe fejl!, fortæller Michael på bloggen.

Manden ville nemlig ikke nøjes med at svare ”ja” eller ”nej”, men insisterede på at vise parret vej. Michael og Kathrine forsøgte at forklare manden, at de ikke havde behov for at blive personligt eskorteret til ”Le Jardin Secret”, som haven hedder.

- Det starter lidt uskyldigt med, at han først tager os forbi sin fætters gulvtæppe-butik, hvor vi fortæller, at vi ikke har lyst til at købe noget, da vi lige nu blot gerne vil se den meget omtalte have. Dernæst spørger han: “Do you want weed?”. Igen takker vi nej, fortæller Michael og tilføjer, at det til sidst blev ganske ubehageligt:

- Jeg har lidt svært ved bare at gå, da han går ved siden af mig og snakker til mig. Så jeg tænker, lad gå, og finder alle mine mønter frem for at give dem til ham. Men det er ikke godt nok. Det ser han som en fornærmelse, og nu bliver han rigtig aggressiv og spørger: “Do you want trouble? I can make trouble for you”. Jeg bliver helt paf over den vanvittige drejning, situationen har taget, og jeg kigger rundt på de andre sælgere i nærheden, som undlader at blande sig, fortæller Michael, der skynder sig at række manden en seddel.

- En meget ubehagelig oplevelse. Og for at det ikke skal være løgn, havde han ikke engang ført os hen til det rigtige sted, lyder det slutteligt for det uheldige ”Gift ved første blik”-parret.

Sponsoreret indhold