Faldt for hundepasseren: Her er Ronnies nye kærlighed

Ronnie sammen med sin nye kæreste, Nina.

Ronnie sammen med sin nye kæreste, Nina.

Foto: Privat

Selv om Ronnie ikke fandt kærligheden i form af sin TV-brud, kan han på en måde alligevel takke ”Gift ved første blik” for, at han har en kæreste i dag.

Den 31-årige fyr fra Ringsted er nemlig faldet for den pige, der passede hans hund, mens han blev gift i det populære TV-program.

Det fortæller Ronnie til SE og HØR.

– Jeg mødte hende for to-tre år siden gennem en fælles veninde, og vi har været til fælles fester sammen. Men så har hun haft kærester, og jeg har datet en i mellemtiden, så det er aldrig blevet til noget seriøst.

- Det udviklede sig til et venskab, og så spurgte jeg hende jo, om hun ville passe hunden, da jeg skulle giftes. Og det ville hun så gerne, siger Ronnie til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedt...

Ronnie og Nina har kendt hinanden i flere år, og efter en hyggelig aften ved bålet udviklede deres venskab sig. Foto: Privat

Hans nye kærlighed hedder Nina Simonsen, hun er uddannet pædagog og lige fyldt 26 år.

Efter han blev skilt fra Cecilie i ”Gift ved første blik”, kom Nina en dag forbi til sommerhygge i haven - og så slog det gnister.

– Bål og en omgang rødvin var åbenbart det, der skulle til, konstaterer Ronnie, som nu svæver på en lyserød sky.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ronnie og Nina er mere eller mindre flyttet sammen. Foto: Privat

– Hun giver mig et sus i kroppen, og det er dejligt at være i hendes selskab. Det er hende, man kan kalde et perfekt match, siger Ronnie, der hellerikke har svært ved at finde de ting, han holder af ved Nina:

- Hun er meget smilende, meget grinende og har sort humor, lige som jeg selv har. Hun ser meget positivt på livet og er som jeg: Hvis man har en lortedag, så tænk over, at man har det rimelig godt her i Danmark. Smil til verden, så smiler verden tilbage til dig. Det er den livsfilosofi, vi begge har, siger Ronnie, der gerne nyder en fyraftensøl og en gåtur med Nina og hunden.

Parret har snakket om fremtidsplaner, men fokuserer mest af alt på at nyde hinandens selskab:

- Vi har snakket om fremtidsplaner, men det er jo stadig meget nyt mellem os, så vi tager det stille og roligt. Vi har da talt om, at hun godt kunne tænke sig at flytte herud. Hun kunne godt se sig selv bo her, og vi har da snakket om, at hvis alt går godt, så vil hun opsige sin lejlighed i begyndelsen af det nye år, siger Ronnie.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close