Nyheder25. oktober 2018

Sådan går det Michael og Line fra "Gift ved første blik" i dag

Mange "Gift ved første blik"-fans husker nok Michael og Line, der i sæson tre valgte at forblive gift og efterfølgende flyttede til New York City og fik et barn. Hvordan går det parret i dag?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/line_og_michael_0_0.jpg
 Foto: DR

Sæson tre af "Gift ved første blik" frembragte nok et af programmets mest mindeværdige par: I 2015 valgte Line Rask og Michael Hansen at forblive gift, efter de fem uger tidligere blev gift uden nogensinde at have set hinanden.

Efterfølgende flyttede parret sammen til New York City, fordi Michael havde fået arbejde derovre, og i november 2016 blev parret forældre til datteren Emma, der er den første danske "Gift ved første blik"-baby nogensinde.

Det unge par, hvor Michael blev husket for at kalde sin TV-brud for "lillemor", har siden deres deltagelse i "Gift ved første blik" holdt sig ude af rampelyset, men i et sjældent interview i podcasten "Tue og Tonys TV-klub" giver Michael og Line en status på, hvordan det går.

Parret bor i en lejlighed i Brooklyn på 47. etage og har udsigt til Manhattan og Frihedsgudinden. Han arbejder som regnskabschef i Bjarke Ingels Group, mens hun arbejder i sømandskirken.

Parret afslører, at de fra start af indgik en række aftaler, så det altså ikke var alt, man så på kamera.

- Det er virkelig intenst. Det er bare fem uge, hvor man har pres på og skal sørge for at sige noget interessant og sørge for at give noget af sig selv, og det er bare ikke alt, man har lyst til at give. Og der har vi i hvert fald haft en meget fin aftale om, at vi siger ikke noget til kameraerne, som vi ikke er blevet enige om, og der er også nogle problematikker, vi ikke har valgt at dele med kameraet, for det har vi ikke haft behov for, fortæller Line i podcasten.

- Vi synes måske ikke, at hele Danmark skal være en del af nogle af de ting, vi har oplevet, så det er også okay at sige, at vi ikke har lyst til at dele alt. Vi sad allerede på bryllupsnatten og snakkede om, at hvis vi havde et eller andet, vi gerne ville have ud, så skulle vi have det ud, inden vi sad hos VJ'en og skulle svare på spørgsmål eller sige det bagefter, tilføjer hun.

Michael og Line fortæller også, at de allerede på bryllupsnatten blev enige om at ville lade eksperimentet fortsætte mere end de fem uger, som blev vist på TV - med mindre der var noget, der skræmte dem helt væk.

Og så fremsatte Line også et krav, afslører parret i podcasten:

- Der blev også sat nogle krav på bryllupsaftenen, at hvis vi holdt, så har jeg fem år til at fri ordentligt til Line. Så der er også et krav om, at der kommer et ordentligt frieri og et ordentligt bryllup på et tidspunkt, og det synes jeg også kun er på sin plads. Jo, vi er gift, men det rigtige bryllup og det rigtige frieri, det kommer på en tidspunkt, lyder det fra Michael.

Parret blev gift i sommeren 2015, så Michael har lidt under to år til at falde på knæ for sin hustru.

Michael og Line afslører også, at deres forhold kræver hårdt arbejde ligesom alle andre parforhold.

- Det er et glansbillede meget af det, men man skal også huske på, at der ligger meget arbejde bag det og meget sved og tårer, ligesom alle andre parforhold, det er ikke bare, at alt var godt. Det er noget, vi har måtte kæmpe for, slår Michael fast.

Parret afslører også, at de ikke nødvendigvis ikke var faldet for hinanden, hvis de havde mødt hinanden på en normal date.

Sponsoreret indhold