Forelsket Stefan savnede Vanessa: Rejste spontant til Thailand for at se hende

Vanessa og Stefan nyder hinandens selskab på eksotiske Hua Hin.

Vanessa og Stefan nyder hinandens selskab på eksotiske Hua Hin.

Foto: Privat

De havde aldrig mødt hinanden. Alligevel tog de imod udfordringen og lod sig blive ”Gift ved første blik”.

Kærligheden mellem Stefan Valentin Larsen, 27, og Vanessa Flensborg, 29,  begyndte ligeså stille at spire, og i dag – næsten fem måneder senere – er parret stadig gift og sammen.

Lige nu befinder de sig faktisk i eksotiske Thailand sammen med Vanessas far.

Det var dog ikke meningen, at Stefan til at begynde med ville med på turen.

Han havde fået tilbuddet om at rejse med, men syntes i stedet, at Vanessa og hendes far skulle nyde den tre uger lange ferie uden ham.

Savnet til sin hustru blev dog for stort, fortæller en forelsket Stefan til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vanessa og Stefan nyder hinandens selskab på eksotiske Hua Hin.

Vanessa og Stefan har været sammen i godt fem måneder. Lige nu er de i Thailand. Foto: Privat

- Tre dage før de skulle rejse, savnede jeg hende allerede voldsomt. Jeg synes, at de næste tre uger derfor ville blive lange.

- Jeg valgte at købe en billet og rejse de godt 8600 kilometer for at støde på dem i Bangkok og dermed have 14 dage i Thailand sammen med Vanessa og min svigerfar, siger Stefan, der tilbragte tre dage i Thailands hovedstad sammen med sin kone og svigerfar, før at turen gik videre til Hua Hin.

- Her var vi en uge, og afsluttede turen tilbage i Bangkok. Vi slappede af, hyggede og så forskellige kulturelle ting, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vanessa har boet hele sit liv i Esbjerg, mens Stefan er fra Odense. Når de flytter sammen, bliver det formentlig i eller omkring Esbjerg. Foto: DR

Parret bor stadig hver for sig – en times kørsel fra hinanden. Dog sørger de for at finde tid til at nyde hinandens selskab:

- Vi gør en del ting sammen, og kan godt lide at bruge tid med hinanden, om det er forlænget weekendtur til Budapest, ind og se standup eller “bare” ud at spise, men decideret kærestevaner har vi ikke.

- Men stil os spørgsmålet igen om et år, så er der garanteret en del vaner, som er både skøre, sjove og dejlige, lyder det forelsket fra parret, der dog har talt om at flytte sammen på sigt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vanessa og Stefan har været gift i snart fem måneder. Foto: DR

Stefan siger:

- Jeg skal studere i Esbjerg fra februar af, men pt bor vi stadig hver for sig. Med tiden bliver to adresser nok til én, og højst sandsynligt bliver adressen i eller omkring Esbjerg. Så ja, det er da noget, vi har talt om, men ikke om hvornår, det skal ske, siger Stefan, der også afslører, at parret begge ønsker at stifte familie på sigt:

- Vi ønsker begge to børn i fremtiden, men hvornår det skal ske, er ikke noget, vi har snakket om. Nu har vi os kun været gift og kendt hinanden i fem måneder, så det er ikke noget, der sker lige nu.

Herunder kan du se et interview, hvor Stefan fortæller, hvordan det har været at medvirke i "Gift ved første blik":

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close