Michael og Kathrines "rigtige" bryllupsrejse: Måtte ikke kysse og kramme

(Foto: Marianne Overaa/DR)

I denne sæson af "Gift ved første blik" fulgte vi parret Michael og Kathrine, da de skulle på bryllupsrejse til Edinburgh

Men da TV-kameraerne ikke længere fulgte dem, og de havde valgt at forblive mand og kone, følte parret, at de fortjente en rigtig bryllupsrejse. 

deres blog fortæller parret nu om deres "rigtige" bryllupsrejse, der gik til Marrakech i Marokko. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Kathrine og Michael på deres anden bryllupsrejse, som gik til Marokko. Foto: michaelogkathrine.dk

- Vi overnattede på et hotel-resort ved navn Le Sangho Privilege, som lå ca. 15 minutters kørsel fra centrum. Det var et ret lækkert sted med en pool og "grotto", så derfor tænkte vi også straks: Perfekt! Der skal vi bare slappe af og nyde at være i hinandens favn, mens vi steger i solen, fortæller de på bloggen

Der var dog én stor hage ved det hotel, som parret boede på: 

- Efter at vi igen har kysset og krammet lidt, går han (en livredder ved poolen, red.) over til os for at informere os om, at det her altså er et hotel med mange børnefamilier som gæster. Hvilket betyder, at vi helst ikke skal kysse og kramme, mens andre kan se det, fortæller TV-parret. 

- Vi bliver selvfølgelig lidt skuffede. Det er vores bryllupsrejse - og vi kan ikke bare lige kysse eller kramme, fortæller parret om deres reaktion. 

I blogindlægget fortæller Michael og Kathrine også om, at de var tæt på at få tæsk, og hvordan det var at ride på kamel. 

Du kan læse hele blogindlægget HER

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close