Nyheder18. oktober 2018

Michael og Kathrines vanvittige bryllupsrejse: Ramt af lynet og akut diarré

På deres nye blog afslører Michael og Kathrine fra "Gift ved første blik" en række vilde ting, der skete, da de skulle på bryllupsrejse til Edinburgh
https://imgix.seoghoer.dk/kathrine_og_michael.jpg
 (Foto: Marianne Overaa/DR)

I går rullede det sidste afsnit af "Gift ved første blik" over skærmen på DR1, og hvis du er vild med parret Michael og Kathrine, der valgte at forblive gift, så er der godt nyt.

Parret har nemlig oprettet en blog, hvor de fortæller om alt det, der ikke blev vist på skærmen.

I et blogindlæg med overskriften "Det I ikke så på tv - del 2" fortæller Kathrine om parrets bryllupsrejse til Edinburgh, der ikke gik helt efter planen.

- Vores kære VJ (videojournalist, red.) har taget sin kones pas med i stedet for sit eget. Han skynder sig at få lavet et nyt midlertidigt pas, men alt tager jo tid. Og som I nok ved, så kommer en ulykke sjældent alene, fortæller Kathrine, der tilføjer, at deres bagage ikke kunne nå et komme med på flyet på grund af pas-fadæsen.

Og som Kathrine spår, så kommer en ulykke sjældent alene:

- Mens vi venter på flyet, lyder det over højtalerne: "Fly nummer xxx mod London Heathrow er blevet ramt af et lyn. Et hold ingeniører og teknikere vil tilse flyet. Vi forventer to timers forsinkelse, beretter Kathrine.

I sidste uge blev prins Harry og hertuginde Meghans privatfly ramt af et lyn, og selv om lynnedslag kan lyde og virke voldsomt, er det som regel ikke forbundet med risici, når et fly rammes af lyn.

Fly er designet til at lede lyn rundt om sig, og dermed bliver flyets passagerer og besætningsmedlemmer ikke påvirket af et lynnedslag.

Dog er det et krav, at flyet efterfølgende gennemgår et ekstra sikkerhedstjek for at sikre, at flyet ikke har lidt skader på enten skrog eller de elektroniske dele som følge af et lynnedslag.

Kathrine afslører dog, at hun ikke var helt tryg ved at sætte sig op i flyet, der tidligere på dagen var blevet ramt af et lyn:

- I kan da ikke mene, at vi skal sætte os op i et fly, som er blevet ramt af et lyn og bare lige blevet tilset lidt af en "teknik-doktor", skriver hun på bloggen.

Men parrets flystrabadser var skam ikke overstået efter dét, afslører Kathrine:

- Halvanden time går, vi sætter os til rette inde i flyet og kommer sikkert til London - no problem! Dog kommer der endnu en melding over højtalersystemet om, at vi nu skal vente igen. For der er simpelthen kun én mand på posten til at styre lufttrafikken over det skotske højland, og han er blevet ramt af akut diarré her midt i tordenvejret. Vi er endnu engang forsinkede, indtil afløserne kan nå frem på posten, fortæller hun.

Som bekendt nåede parret dog frem til Edinburgh, hvor de var på bryllupsrejse, og da finaleafsnittet i går rullede over skærmen afslørede parret, at de altså stadig ville være mand og kone.

null

Sponsoreret indhold