"Gift ved første blik"-Allan er flyttet til Grønland

(Foto: DR1)

Han begav sig ud i et sandt eventyr, da han i efteråret lod sig blive ”Gift ved første blik”. Her sagde Allan Fehrs ”ja” til Pernille Jakobsen – uden hverken at have set eller mødt hinanden før.

Kærligheden kom dog aldrig, men parret forblev venner og ses stadig. Men nu går der formentlig lidt tid, før at de to venner fra DR1-succesprogrammet kan ses igen.

Allan Fehrs har nemlig kastet sig ud i en nyt eventyr, for han er flyttet til Grønland.

Det fortæller Allan Fehrs til Realityportalen.dk.

– Jeg er på Grønland, hvor jeg arbejder på Thule Air Base som tømrer og lageransvarlig indtil jul for MT Højgaard, fortæller Allan til Realityportalen.dk og tilføjer:

– Om kærligheden findes heroppe, må tiden vise, men den har det jo med at dukke op de underligste steder.

Allan og Pernille i "Gift ved første blik". Foto: DR1

Det er ikke første gang, at Allan Fehrs bor i Grønland. Det gjorde han også, da han tilmeldte sig ”Gift ved første blik”. Her arbejdede han som afdelingsansvarlig på Thulebasen.

Og før det første besøg i Grønland boede han også i en længere periode i Australien.

- Jeg flyttede til Sønderborg, fordi jeg havde en kæreste, der flyttede hertil. Jeg nåede at være 11 år i bilbranchen, men efter et hårdt brud vidste jeg ikke, hvad jeg skulle. Så jeg tog en beslutning i 2007, hvor jeg bestilte en billet til Australien. Jeg sagde mit job op og kom hjem efter 365 dage. Jeg rejste og arbejdede som tømrer og hegnsopsætter, har Allan Fehrs tidligere fortalt i et interview med SE og HØR.

Allan Fehrs og Pernille Jakobsen sprang ud på særdeles dybt vand, da de valgte at medvirke i DR1-programmet ”Gift ved første blik” i efteråret:

Men selv om parret tydeligvis nød at tilbringe tid i hinandens selskab, og selv om de også kunne se, hvorfor de var blevet matchet af eksperterne, valgte Pernille og Allan alligevel at lade sig skille, da TV-eksperimentet sluttede.

Hovedårsagen var stadigvæk afstanden og det faktum, at Allan så en fremtid i Sønderborg, mens Pernilles fremtid lå i Aarhus.

Allan og Pernille i "Gift ved første blik". Foto: DR1

Parret holder dog stadig kontakten og er i dag ”fantastisk gode venner”, som Allan tidligere har beskrevet det overfor SE og HØR:

- Tror, det er svært at beskrive, hvordan en oplevelse som denne kan være med til at sammentømre to mennesker, fortalte Allan til SE og HØR tilbage i april og tilføjede:

- At følges ad virker naturligt efter den rejse, vi har været på, og det har vi gjort lige siden. Jeg har besøgt Pernille hos hendes forældre nogle gange. Vi var, som I jo ved, til koncert sammen, og vi sidder i skrivende stund i Thailand på en fælles ferie, meget tiltrængt i al den mediebevågenhed, der er lige nu.

- Jeg håber meget på, at venskabet kan fortsætte, og at vi to på et tidspunkt kan blive til fire, når vi har fundet hver vores respektive kærlighed, fortalte Allan til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close