Nyheder4. april 2017

"Gift ved første blik"-Birgitte har fået ny kæreste

Selv om Martin og Birgitte havde flere gode oplevelser sammen og nød at tilbringe tid med hinanden, valgte de alligevel at blive skilt i ”Gift ved første blik”. Nu er Birgitte dog blevet ramt af Amors pil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/144701859.jpg
 (Foto: Snowman Production ApS/DR1)

De havde aldrig mødt hinanden før og kendte end ikke hinandens navne.

Alligevel fandt de hurtigt melodien, de kyssede og krammede – og det virkede på alle måder som om, at Birgitte Nielsen og Martin Asholm var det ”perfekte match” i DR1-programmet ”Gift ved første blik”.

Men hurtigt kom der skår i glæden, for parrene var meget forskellige. Martin var troende, det var Birgitte ikke. Martin var vegetar, det var Birgitte ikke.

Og tirsdag aften valgte parret da også at lade sig skille i sæsonafslutningen af ”Gift ved første blik”.

Men selv om Birgitte ikke fandt kærligheden på TV, er hun alligevel blevet ramt af Amors pil.

Birgitte har nemlig fået en kæreste, fortæller hun til SE og HØR:

– Min nuværende kæreste og jeg svinger utrolig godt sammen, siger hun om kæresten, som er 61 år gammel og gerne vil være anonym.

– Vi er et rigtig godt match, da vi har meget til fælles, og vi tænder på hinanden på alle områder. Vi bor ikke dør om dør, men med en meget længere afstand mellem os end mellem Martin og mig. Hvis kærligheden er der, betyder afstand ingenting, fortæller Birgitte, der mødte kæresten gennem fælles bekendte.

Martin er glad på Birgittes vegne. Selv er han stadig single.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/martin_og_birgitte.jpg
 Foto: Snowman Prduction ApS/DR

Martin og Birgitte kom godt ud af det til brylluppet, men fandt efterfølgende ud af, at de var meget forskellige. Foto: Snowman Production/DR1

– Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg lige pludselig møder kærligheden, siger Martin til SE og HØR.

Martin og Birgitte virkede ellers som ”det perfekte par”, da de blev matchet i DR1-programmet. Til deres bryllupsfest blev der flittigt kysset og krammet, men allerede dagen derpå var der skår i glæden.

Birgitte var nemlig blevet i tvivl om forholdet.

- Her i løbet af i dag er der virkelig sket en forandring. Hun synes ikke, det er en god idé at tage på bryllupsrejse. Hun mener faktisk ikke, at jeg er et ordentlig match til hende, fortalte Martin.

Det hele skyldtes dét faktum, at Martin var troende, ikke drak særlig meget alkohol og var vegetar. Birgitte derimod troede ikke på Gud, hun elskede at få et glas rødvin eller to – og hun elskede med egne ord en god bøf.

Forskellene mellem parrene var da også det, som ble dødsstødet, forklarede Martin og Birgitte i sidste afsnit af ”Gift ved første blik”.

Køb denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag den 5. april, og læs ALT om alle parrene i "Gift ved første blik".

https://imgix.seoghoer.dk/sh14_forside_instagram.jpg

Herunder kan du se et galleri med alle deltagerne i "Gift ved første blik":

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold