Reality7. juli 2017

”Gift ved første blik”-Camilla om dating: Bange for at blive dømt af mænd

Efter deltagelsen i "Gift ved første blik", frygter Camilla Ellekilde Høj for, hvordan folk opfatter hende. Især det modsatte køns reaktion fylder meget.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cam_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Parret fra DR-succesen "Gift ved første blik" forsøgte at få kærligheden til at blomstre. Men Camilla Ellekilde Høj og Nicolas Feer er kommet frem til, at de fungerer bedst som venner.

Og specielt Camilla har fået meget ud af at deltage i ”Gift ved første blik”:

– Nicolas har lært mig, at det har været meget ”my way or the highway”. Han har åbnet op for, at det ikke behøver at være sådan – at det er okay, at det ikke altid er på min måde, fortæller hun, da SE og HØR møder dem ved søerne i København.

Efter deltagelsen i DR-programmet, er 33-årige Camilla bange for, hvordan folk opfatter hende - nu hvor hendes ægteskab har været til offentligt skue.

– Jeg synes, det er supersvært, når man har været med i sådan et program og er blevet en offentlig person på en eller anden måde. Folk tror, de kender en fra programmet, men jeg føler ikke, at den ene procent af mig, der blev vist, helt er mig, fortæller vuggestuepædagogen og fortsætter:

- Jeg virker jo virkelig hård over for Nicolas. Jeg har også været hård, men det er en skæv vinkel, siger hun.

Og hendes opførsel over for Nicolas er noget, hun tænker meget på.

– Det sidder i hovedet på mig: ”Er det den Camilla, de regner med at se? Og tager de så hævn på vegne af mandeverdenen, fordi jeg var så hård mod Nicolas?”, lyder det fra den tidlige "Gift ved første blik"-deltager.

Det var da heller ikke altid lige pæne sider, der blev fremstillet af Camilla Ellekilde Høj. Under et af afsnittene ender hun og Nicolas i en diskussion om karriere og fremtid, hvor Camilla stiller spørgsmål til Nicolas' virksomhed.

For hvad har han egentlig af karrieremuligheder, hvis virksomheden ikke overlever?

- Jeg kommer hjem fra arbejde og har på vej hjem kørt og tænkt på en masse ting og fremtidsplaner og har behov for at stille ham de spørgsmål. Og det synes Nicolas var en voldsom hjemkomst, og så bliver jeg sur eller ked af det, fordi han vælger ikke at ville snakke med mig, og han vælger at strække sig op i sig selv, forklarede Camilla dengang og fortsatte:

- Og for mig er den reaktion rigtig svær, for jeg er sådan et menneske, der gerne ser, at man får snakket om problemerne, får snakket dem ud, for det er vigtigt for at komme videre. Jeg har for eksempel ikke lyst til at gå uvenner i seng.

Heldigvis ødelagde diskussionerne ikke deres venskab. Nicolas og Camilla snakker nemlig stadig meget sammen og bruger hinanden til gode råd.

Læs mere om "Gift ved første blik"-parret i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold