Nyheder1. juli 2017

'Gift ved første blik'-par gået fra hinanden

Camilla og Nicolas tilbage på datingmarkedet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cam.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Det har været frem og tilbage for Camilla Ellekilde Høj, 33, og Nicolas Feer, 30, fra DR-succesen ”Gift ved første blik”. Men de har nu besluttet, at de ikke skal være sammen, siger de til SE og HØR under et intervew ved Søerne i København. – Der er ikke noget forhold, lyder det samstemmigt.
Beslutningen blev truffet for et par måneder siden. – Vi nåede til et punkt, hvor vi syntes, vi havde givet alt, hvad vi kunne. Og vi ville gerne bevare det gode venskab, så derfor blev vi enige om, at vi måtte sige helt stop, uddyber Camilla.
Camilla og Nicolas blev smedet sammen i den seneste omgang ”Gift ved første blik” og blev som det eneste af parrene sammen efter de fem uger, eksperimentet varer. Efter i alt ni ugers ægteskab var det dog slut.
De blev skilt efter et kæmpe skænderi der med Nicolas' ord varede en hel måned. - Jeg vidste, at det ikke gik, som det var. Jeg havde brug for, at nogle ting ændrede sig, og da hun sagde, det ikke kunne lade sig gøre, sagde jeg: ”Fair nok. Så går jeg, for jeg kan ikke klare det, sådan som det er nu”, fortalte Nicolas til SE og HØR i april.
Parret var dog ikke helt færdige med hinanden og datede hinanden og sås næsten dagligt med henblik på muligvis at blive kærester. Men den drøm er med indgangen til juli skudt ned, og de indstiller sig på blot at være venner.
Bruddet var i sig selv udramatisk. – Det gled bare ud. Der var ingen knuste tallerkener, siger den dansk-franske IT-underviser Nicolas til SE og HØR. – Jeg tror, vi begge havde brug for luft. Det var de samme ting, som vi gik og døjede med. Som Nicolas har sagt før, fik han lidt for meget af mig – og det var også helt okay, for jeg var ikke helt nem, lyder det med et grin fra Camilla. På Tinder Begge de to tidligere ægtefæller er nu på dating-app'en Tinder. – Jeg har lige meldt mig på Tinder forrige søndag. Det har du gjort for nogen tid siden, siger hun og kigger på Nicolas. Hun har dog endnu ikke været på date med nogen. – Jeg synes, det er supersvært, når man har været med i sådan et program og er blevet en offentlig person på en eller anden måde. Folk tror, de kender en fra programmet, men jeg føler ikke, at den ene procent af mig, der blev vist, helt er mig. Jeg virker jo virkelig hård over for Nicolas. Jeg har også været hård, men det er en skæv vinkel, siger Camilla. Læs stort interview med det tidligere ægtepar i SE og HØR på onsdag den 5. juli

Galleri med 2017-deltagerne i 'Gift ved første blik':

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold