Nyheder 27. februar 2017

”Gift ved første blik”-Allan: Hårdt brud sendte ham udenlands

Efter 11 år i bilbranchen sagde Allan pludselig op, da han og kæresten gik fra hinanden. Og så rejste han til Australien i et år
(Foto: Kaspar Wenstrup)

38-årige Allan Fehrs fra DR1-programmet ”Gift ved første blik” må siges at være handlingens mand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kort tid efter sin tid i Grønland, hvor han arbejde som afdelingsansvarlig på Thulebasen, kunne han melig kalde sig en gift mand.

Men opholdet i Grønland var ikke første gang, sønderjyden pakkede rygsækken og smuttede fra venner og familie. Det fortæller Allan Fehrs, der tidligere har arbejdet i bilbranchen og senere tog en coachinguddannelse, åbent om til SE og HØR.

– Jeg flyttede til Sønderborg, fordi jeg havde en kæreste, der flyttede hertil. Jeg nåede at være 11 år i bilbranchen, men efter et hårdt brud vidste jeg ikke, hvad jeg skulle. Så jeg tog en beslutning i 2007, hvor jeg bestilte en billet til Australien. Jeg sagde mit job op og kom hjem efter 365 dage. Jeg rejste og arbejdede som tømrer og hegnsopsætter.

Og ligesom med rejsen til den anden side af kloden var det også en spontan handling, der gjorde, at han stod i København i sensommeren 2016 og gav sit ja til Pernille.

Om kærligheden stadig er intakt mellem Pernille og Allan, må du vente med at se i "Gift ved første blik", der sendes hver tirsdag på DR1.

Læs hele historien om Allan Fehrs i denne uges Se og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold