”Gift ved første blik”: Sådan går det Mette og Christian i dag

(Foto: Snowman Production ApS/DR1)

Det har ikke kun været en dans på roser at blive ”Gift ved første blik”.

Det sandede særligt Mette Tell og Christian Lundmand Jensen, der oplevede flere bump undervejs i deres fem uger lange TV-ægteskab.

Fra begyndelsen havde Mette det nemlig svært med, at hun ikke følte sig tiltrukket af Christian. På samme tid følte hun det også voldsomt, at Christian havde brug for så meget fysisk kontakt med hende.

Christian havde på den anden side svært ved, at Mette ikke åbnede for sine tanker og bekymringer om forholdet – og han følte ikke, at Mette gav forholdet en fornuftig og ærlig chance. 

Mette og Christian i "Gift ved første blik". Selv om Mette ikke følte sig tiltrukket af Christian, rørte hun selv meget ved ham. Det var et råd, som parrets psykolog havde givet dem. Foto: Snowman Production/DR1

Tirsdag aften valgte Mette at smide ringen i sidste afsnit af ”Gift ved første blik”. Men selv om ægteskabet blev opløst, lovede Mette at give forholdet en chance.

- Jeg vil gerne Christian, men jeg ikke ønsker ikke at være gift med ham, men jeg ønsker, at vi fortsætter som kærester, lød det fra Mette i programmet tirsdag aften.

Forholdet gik dog ikke – fire måneder senere brød parret med hinanden, og parret er heller ikke sammen i dag, fortæller Mette til SE og HØR.

– Christian og jeg har kontakt efter behov. Vi mødes som sådan ikke til en hyggeaften, hvor det kun er os to, men vi mødes, når vi er sammen med de andre fra ”Gift ved første blik”. Ellers har vi skriftlig kontakt indimellem, fortæller Mette til SE og HØR.

Hun ønsker ikke at fortælle, hvordan det går med kærligheden i dag.

– Men jeg kan da sige, at jeg har det rigtig godt, hvor jeg er, tilføjer hun.

Undervejs i programmet tvivlede Christian ikke  på, at han ønskede at give TV-ægteskabet - og ikke mindst Mette - en chance, og til det allersidste håbede han, at Mette ville sige ja.

Derfor var det også en skuffet Christian, der til sidst i programmet satte ord på, at han og Mette ikke længere var et par:

- Der er stadig nogle følelser inden i mig, der sidder lidt i klemme. Det er ikke nemt. I bund og grund lider jeg jo bare af kærestesorger, og det kommer man jo selvfølgelig over, men det er sgu hårdt at sidde i det, fortalte Christian tirsdag aften.

Læs ALT om, hvordan det er gået alle parrene i ”Gift ved første blik” i SE og HØR, der er på gaden onsdag den 5. april.

Se parrene i "Gift ved første blik" herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close