Nyheder18. oktober 2018

Bendtners kæreste: Derfor stod jeg frem og fortalte om voldsepisoden

Nicklas Bendters kæreste Philine Roepstorff står nu frem i et større interview og fortæller, hvorfor hun valgte at stå frem og fortælle om fodboldspillerens voldsepisode blot to dage efter
https://imgix.seoghoer.dk/nicklas_bendtner_1.jpg
 (Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet)

Fodboldbissen Nicklas Bendtner endte på forsiden af flere medier, efter at han natten til 9. september var involveret i en voldsepisode i hjertet af København.

Rosenborg-spilleren kom i klammeri med en taxachauffør, der endte med en brækket kæbe.

Blot halvandet døgn senere – om mandagen – valgte Nicklas Bendtners modelkæreste, Philine Roepstorff, at give sin version af episoden. Hun var nemlig med den pågældende nat, hvor det voldelige optrin foregik.

I et større interview med norske VG sætter modelkæresten nu ord på, hvorfor hun valgte at stå frem.

- Den dag blev der skrevet meget lort. Og jeg vidste, han ikke kunne gøre noget ved det. Det kunne ingen. Men der er aldrig nogen, der står op for ham. De bryder ham bare ned. Og jeg vidste, hvad der var sket, så jeg følte, at jeg var den eneste, det var i en position til at sige noget, siger Philine Roepstorff til norske VG og tilføjer:

- Jeg vidste, det ikke ville ændre på folks holdninger, men jeg kunne ikke bare sidder der. Jeg måtte gøre noget og fortælle, hvad der skete. Jeg vidste, det kunne skabe problemer, men for mig var det vigtigt, siger Philine Roepstorff til VG.

På sin Instagram-profil gav modelkæresten den 10. september en længere forklaring på, hvad hun mente, der skete den pågældende nat:

- Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren, skrev modelkæresten på Instagram og tilføjede:

- Det får ham (chaufføren, red.) til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt.

Nicklas Bendtner har selv kun udtalt sig om sagen én gang. Det skete på et pressemøde i Nicklas Bendtners norske klub, Rosenborg.

- Jeg er ikke en voldsmand, m

en jeg beskytter dem, jeg har kær, fortalte Nicklas Bendtner på pressemødet.

Både Nicklas Bendtner og taxachaufføren er siden blevet tiltalt i sagen. Taxachaufføren er tiltalt for forsøg på vold, mens Nicklas Bendtner er tiltalt for vold.

Sagen begynder i retten den 2. november.

Begge nægter sig skyldige.

Sponsoreret indhold