Bendtner tiltalt for vold

Foto: Aller Media

For lidt over en måned siden blev Nicklas Bendtner, 30, anholdt og sigtet for vold mod en taxichauffør

Nu er Rosenborg-spilleren blevet tiltalt i sagen, og samtidig er taxichaufføren, som han angiveligt gik til angreb på, også blevet tiltalt for forsøg på vold. Det skriver B.T.

Episoden fandt sted natten til søndag den 9. september, hvor Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff tog en taxa hjem fra en bytur. 

Her skulle der angiveligt have opstået uoverenstemmelser, hvilket førte til vold. 

- Jeg kan sige, at der er blevet udarbejdet et anklageskrift mod begge parter, siger taxachaufførens forsvarer, Mette Grith Stage, til Ritzau. 

- Min klient er blevet tiltalt for at kaste med en ukendt genstand mod Bendtner og hans kæreste uden at ramme. Han nægter sig skyldig, tilføjer hun. 

Mette Grith Stage oplyser, at sagen er forhåndsberammet til den 2. november ved Københavns Byret. 

Efter episoden, der fandt sted mellem lørdag den 8. september og søndag den 9 september, tyede Bendtners kæreste Philine Roepstorff til Instagram for at forsvare sin kæreste

- Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen, så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det, der skete natten til søndag…. Aviserne skriver, at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det, der skete, indledte Philine Roepstorff i sit Instagram-opslag.
 
- Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig, da vi satte os ind i en taxa ved Kongens Nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning, end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner, da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren, fortsatte modellen i sit opslag, der var garneret med et foto, hvor hun sad på skødet af en smilende Bendtner.
 
- Det får ham (chaufføren, red.) til at gå amok. Han laver en U-vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt, skrev Philine.

Artiklen fortsætter under opslaget. 

Vis dette opslag på Instagram

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

Et opslag delt af P H I L I N E P I (@philineroepstorff) den

- Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas, der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive, hvad de vil - men at beskytte den, man elsker, når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne.  Det var en situation mellem et kærestepar og en taxachauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar, og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde, skrev Philine Roepstorff.
 
 
 
- Som jeg ser det, er overfaldet ikke foregået, som Nicklas Bendtners kæreste har beskrevet i medierne. Når man ser optagelserne fra videoovervågningen, er der ikke tvivl om, hvad der er sket, og at han er blevet overfaldet, udtalte direktør i Jan's Taxi i Slangerup, Jan Britze, til 3F.

Jan's Taxi er tilsluttet Dantaxi, som er det firma, hvor den chauffør, som Bendtner angiveligt overfaldte, er ansat i. Chaufføren er for tiden sygemeldt med dobbelt kæbebrud. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close