Nyheder10. september 2018

Nicklas Bendtners kæreste mobbet efter voldssigtelse

Nicklas Bendtners kæreste må stå model til lidt af hvert efter voldssigtelse i weekenden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicklas-bendtner-10092018.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Den tidligere landsholdsspiller Nicklas Bendtner blev i weekenden anmeldt og sigtet for vold mod en taxichauffør fra selskabet Dantaxi.

Dantaxis kommunikationschef, Rasmus Krochin bekræfter overfaldet over for BT. - Jeg kan bekræfte, at der har været et alvorligt overfald på en af vores chauffører i nat. Chaufføren ligger på operationsbordet i øjeblikket med en brækket kæbe. Det blev vores direktør orienteret om i morges, sagde Rasmus Krochin søndag til BT.
Han bekæfter endvidere at gerningsmanden til overfaldet er identisk med den danske Rosenborg-angriber. - Overfaldet er anmeldt til politiet, og vi kan bekræfte, at overfaldsmanden er Nicklas Bendtner, siger kommunikationschefen til BT. Københavns Politi fik anmeldelsen om overfaldet på hyrevognschaufføren klokken 02.41 natten til søndag. Ifølge Ekstra Bladet blev Bendtner kortvarigt anholdt og sigtet i sagen. Ifølge avisens oplysninger blev der ikke afholdt noget grundlovsforhør, Bendtner blev løsladt søndag, men er fortsat sigtet i sagen.
Forud for overfaldet havde Nicklas Bendtner og hans kæreste, fotomodellen Philine Roepstorff, været på natklubben Lusso i Hovedvagtsgade i det indre København. En kilde fortæller til BT, at vedkommende så parret på natklubben ved et-tiden natten til søndag, og at Philine Roepstorff var "meget beruset", mens Bendtner var "moderat fuld". Hvad der er gået forud for voldsepisoden og om Philine Roepstorff var sammen med Nicklas Bendtner på det tidspunkt er ukendt.
Nicklas Bendtner har ikke selv kommenteret voldssigtelsen offentligt, men han har kontaktet sin arbejdsgiver, Rosenborg, søndag. - Det var en meget trist Nicklas Bendtner, som selv kontaktede klubben og informerede om, hvad der var sket. Vi har brugt hele søndagen til at indhente så mange fakta som muligt. Nicklas har været i Danmark for at genoptræne efter en skade. Når han er tilbage i Trondheim gennemgår vi hændelsen og vurderer, hvordan klubben skal reagere. Vi vil behandle Nicklas på den måde, han har krav på, uanset hvad der er sket, skriver Rosenborg i en pressemeddelelse. Heller ikke hans kæreste, Philine Roepstorff, har mælet et ord om episoden.
Men modsat Nicklas Bendtner er hun ikke helt tavs på de sociale medier, men laver fortsat opslag på Instagram. Og på den konto har hun fået danskernes sorte humor at føle. I går postede hun et foto af et marmorgulv, og skrev 'Gæt et sted'.
Det har fået humoren til at florere i kommentarsporet. - Den lukkede (afdeling, red.), skriver en. - Detentionen?, skriver en anden. - Gulvet på rigshospitalet hvor en taxa chauffør ligger efter at han blev overfaldet?, skriver en tredje. En fjerde mener, at det kan være 'Et sted på Hovedvagtsgade', hvor natklubben Lusso ligger. Philine Roepstorff er dog ikke længere i Danmark, men er fløjet til Paris, hvor hun er indlogeret på Hilton Paris Opera Hotel. Med et foto af sig selv i en badedragt fra Adidas prøver hun at fjerne opmærksomheden fra de kedelige kommentarer fra det forrige opslag.

Nicklas Bendtner har haft taxaproblemer før

Det er ikke første gang, at Nicklas Bendtner roder sig ud i problemer med en taxachauffør.
Tilbage i 2014 gik han amok på en chauffør fra Amager-Øbro Taxa. - Jeg knepper dig. Så kontant lød det fra meget beruset Nicklas Bendtner til en skræmt 47-årig taxachauffør en martsaften i København. Ikke nok med at Nicklas Bendtner truede ham seksuelt, så opførte han sig også ubehageligt på flere andre måder. - Han stod til sidst og gned sig op ad sideruden med opknappede bukser, mens han piskede vognen med sit bælte og råbte, at han ville kneppe mig, fortalte taxachaufføren dengang. Året før - i 2013 - blev Nicklas Bendtner dømt for spritkørsel, efter at han havde kørt bil i indre København med en promille på 1,74. Det kostede ham tre års frakendelse af kørekortet og en bøde på 842.000 kroner.

Sponsoreret indhold