Nyheder12. september 2018

Video slår fast: Bendtners kæreste lyver om selvforsvar

Overvågningsvideoen fra den taxa, som Nicklas Bendtner og hans kæreste Philine Roepstorff kørte i denne weekend, gennemhuller hendes forklaring om, at Bendtner handlede i selvforsvar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtners-nedtur-web0.jpg
 Foto: Aller Media

Efterfølgende var hans kæreste, modellen Philine Roepstorff, ude at forsvare sin kæreste, og hun forklarede det med, at det var rent selvforsvar.

Tirsdag var taxaselskabet ude at sige, at de lå inde med en overvågningsvideo, der modbeviste Roepstoerffs forklaring.

Og nu er der så én, der rent faktisk har set videoen, der kan bekræfte, at Bendtners kærestes forklaring ikke holder vand.

Ifølge fagbladet 3F har Jan Britze, der er direktør i Jan's Taxi i Slangerup, set overvågningsvideoen fra den taxa, som Bendtner og kæresten natten til søndag kørte med.

Jan's Taxi er tilsluttet Dantaxi, som er det firma, hvor den chauffør, som Bendtner angiveligt overfaldte, er ansat i.

Og Jan Britze mener efter at have set overvågningsvideoen, at Philine Roepstorff forklaring ikke stemmer overens med, hvad der rent faktisk er sket.

- Som jeg ser det, er overfaldet ikke foregået, som Nicklas Bendtners kæreste har beskrevet i medierne. Når man ser optagelserne fra videoovervågningen, er der ikke tvivl om, hvad der er sket, og at han er blevet overfaldet, siger direktør i Jan's Taxi i Slangerup, Jan Britze, til 3F.

Videooptagelserne er fra både inden i og uden for taxaen, og de er med lyd, skriver 3F.

Al videomaterialet er blevet sendt til politiet og forventes at indgå som bevismateriale i en eventuel straffesag.

- Når sagen kommer for retten, vil det komme for dagens lys, hvad der er sket, siger Jan Britze til 3F.

Direktøren fortæller også, at chaufføren, som kom i karambolage med Bendtner, og som mandag blev opereret for dobbelt kæbebrud, har det dårligt rent psykisk.

- Det er klart, at han har det psykisk dårligt efter overfaldet. Og al medieomtalen har gjort det sværere for ham, lyder det fra direktøren.

Sponsoreret indhold