Nyheder9. november 2015

Mascha Vang om vild bytur: Den tog næsten livet af mig

Efter modellen og bloggeren Mascha Vang er blevet single, er der blevet tid til at gå i byen. I weekenden gav hun den gas med veninden Sarah Louise Christiansen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha-vang-spectre.jpg
 Mikael Rieck

I fredags faldt sneen for første gang. Dog ikke som det hvide nedbør, men som at Tuborgs julebryg kom på gaden. Og blogger-baben Mascha Vang, der stoppede forholdet til komikeren Andreas Bo i slutningen af sidste måned, havde ikke planer om at tage en slapper derhjemme under dynen – tværtimod.

Hun indleder nemlig et nyt blogindlæg om weekendens eskapader med modellen Sarah Louise med at skrive, at fredagen blev så voldsom, at den næsten tog livet af hende.

Men faktisk var det ikke planen, at fredagaften skulle udvikle sig til den slags, hvor der var et bragende alkoholisk indtag. Men som mange af os nok har prøvet før, så er det bedste ture i byen oftest dem, der ikke er planlagt.

- Jeg kommer alt for sjældent ud jo! Har bare ikke den der gå-i-byen-lyst længere. Det var nu slet heller ikke fordi vi skulle i byen. Det tog lidt en drejning, kan man godt sige, indleder Mascha Vang på sin blog om en middag i byen med veninden, der endte med at tage fart.

- Vi fik virkelig god mad, og så startede vi lige med at dele en flaske champagne. Det var der aftenen drejede, og svinget blev skarpere og skarpere! De laver jo modbydeligt gode cocktails derinde. Det skal være sjovt og smage dejligt, ikke bare ”virke”… Hvilket det også gjorde i dén grad gjorde. Virkede! skriver Mascha om deres besøg på restaurant Lusso.

Derefter fortsætter hun sit indlæg om nogle pinlige videoer, hun og Sarah Louise lavede til Snapchat, og at deres bytur varede lige til lukketid på Lusso, efter de havde besøgt forskellige steder i København.

At det blev en vild fredag, vidner lørdagens hovedpine om.

- Lørdagen forløb med ynk, tømmermænd, migræne og kampen om at kravle ud til ovnen efter en pizza. Var så dårlig at jeg ikke kunne overskue at bestille mad, skriver Mascha Vang.

Du kan læse hele Mascha Vangs indlæg HER.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png
null

Sponsoreret indhold