Nyheder22. oktober 2015

Mascha Vang springer ud som skuespiller

Kendisbloggeren Mascha Vang har fået en rolle i et nyt tv-program
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-31406.jpg
 Dan Mariegaard

Mascha Vang er ikke ligefrem ny foran kameraet. Hun begyndte karrieren i reality-programmer som Villa Medusa og Paradise Hotel. Men nu har hun sagt ja til en rolle i et nyt tv-program, hvor replikkerne er skrevet ned på forhånd.

- I går var jeg hele dagen ude på nogle tv-optagelser i et program, hvor jeg har fået en rolle. Ja, sgu sådan noget med manus og sager, jo jo. Ikke at jeg kunne huske det, overhovedet, men det gik alligevel, skriver Mascha Vang på sin blog.

Programmet kommer ifølge den 36-årige blogger først til at løbe over skærmen i begyndelsen af næste år, og derfor er det meget begrænset, hvad hun må fortælle på nuværende tidspunkt. På bloggen har hun lagt et billede op sammen med programmets hemmelige hovedperson, som har ansigtet dækket af en Nixon-maske i gummi. Én ting tør hun dog godt love, der kommer til at være noget for lattermusklerne.

- Jeg kan love jer, at det bliver så sjovt! Hold nu op, hvor vi grinte. De ting jeg har gjort foran kamera, du godeste siger jeg bare!, skriver den tidligere "The Voice"-vært.

[node:aller-related-content]

Mascha Vang lægger heller ikke skjul på, at hun var blevet bedt om at finde den nedringede kjole frem til dagens optagelser.

- Jeg er total ligeglad med, om jeg står og klæder om foran folk, om der står en fremmed mand og sætter mikrofon op gennem min kjole, ned mellem brysterne og fast i mine trusser. Jeg bemærker det ikke engang, fortæller hun åbent og uddyber, at det har været hendes arbejde så længe, at det bare er blevet hverdag.

Sponsoreret indhold