Andreas Bo

Foto: All Over Press

Manden med gummiansigtet og de tusind parodier kom i søgelyset med ”Live fra Bremen” og da han dannede par med Mascha Vang…..

Det er ikke uden grund, at han går under navnet ”Manden med Gummiansigtet”. Vi griner både højt og hjerteligt, når Andreas Bo indtager skærmen i en af sine mange roller i TV2s fredagsbasker “Live fra Bremen”. Som ingen andre kan han nemlig forme sit fjæs, så han ligner dem, han imiterer, på en prik.

Andreas Bo er ikke uddannet skuespiller, og vejen til scenen har været længere end for de fleste. Han er oprindeligt født på Fyn, har arbejdet i en herretøjsbutik, prøvet på at slå igennem som rockmusiker og endda læst medicin, før han blev opdaget af Kolding Reven i 2003.

Det reelle gennembrud på de skrå brædder kom først senere med en plads i Cirkusrevyen i 2007, og han blev for alvor et kendt ansigt som 43-årig, da han blev fast inventar i ”Live fra Bremen” på TV2 tre år senere.

Her blev han kendt og populær på sine hylemorsomme parodier på kendte danskere som Kim Larsen, Ole Thestrup, Kurt Thyboe, Thomas Blachman og udenrigsminister Villy Søvndal. I de senere år har han også draget land og rige rundt og spredt grin med sine one man shows, ”Plagiat” og ”Original”.

Men privat har der ikke altid været så meget at grine af for Andreas Bo Pedersen. Slet ikke den dag, hvor hans kone gennem flere år, Fie, pludselig meddelte, at hun ville skilles. Hun havde fundet en anden - ovenikøbet en af Andreas' kammerater.

- Jeg blev forladt. Det var det værste, der nogensinde er overgået mig. Det var hårdt og barskt. Men jeg er nået dertil, at jeg kan lave sjov med det, sagde han til avisen.

Andreas Bo har derfor nydt singletilværelsen det meste af tiden som succesfuld kendis, da han blev skilt i 2007 - samme år, som han startede i Cirkusrevyen.

Dog har han haft et stormfuldt on-off-forhold til Anne Wille, men de brød endegyldigt med hinanden i begyndelsen af 2014, hvorefter han begyndte at date den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Mascha Vang.

Andreas og Mascha mødtes helt tilfældigt til en nytårsfest på Skt. Petri Hotel i København, hvor Andreas godt vidste, at hans smukke, blonde borddame var den mest googlede person i Danmark.

De to snakkede længe om alverdens ting, og som aftenen skred frem syntes de bedre og bedre om hinanden. Men Andreas var også blevet meget fuld, og havde måske fejlagtigt opfattet deres snak som mere end venskabelig. I hvert fald vågnede han op alene med bange anelser.

- Da jeg kiggede mine sms'er igennem indså jeg noget helt forfærdeligt: Mascha og jeg havde givet hinanden et lille tantekys for at sige godt nytår, og så opdagede jeg kraftedme, at jeg i min brandert havde sendt hende mit værelsesnummer på hotellet i en sms. Det var så pinligt. Som hun selv har sagt til mig mange gange efterfølgende: "Hva' fanden havde du egentlig regnet med?", sagde Andreas Bo grinende til magasinet M!

Ikke desto mindre kunne de begge to grine af situationen bagefter, og de besluttede sig for at ses til en venskabelig kop kaffe.

- Selvom jeg var flov, så havde jeg oprigtig lyst til at lære hende bedre at kende, og jeg kunne måske endda bruge hendes talenter i en af mine sketches. Da vi så havde drukket kaffe nogle gange efter den aften føltes det efterhånden som mere end blot et venskab eller en mulig forretningspartner, og som man siger: The rest is history… Hun er dejlig! Lød det fra Andreas Bo til M!

Andreas Bos eks-kæreste, Anne Wille, var dog ikke videre begejstret for Maschas og Andreas Bos forhold, i hvert fald ikke hvis man skal tro Mascha.

Selv om Mascha Vang og Andreas Bo havde været kærester i over et år, har komikerens ekskæreste, Anne Wille, endnu ikke accepteret, at Mascha er den nye kvinde i hans liv.

På blandt andet Instagram svinede hun Mascha Vang til. Det fortalte Mascha på sin blog.

- Jeg er nu i et år blevet nedgjort, latterliggjort og kaldt virkelig grimme ting af en person, jeg aldrig har mødt. Jeg har set opslag på nettet, hvor jeg er blevet kommenteret, og opslag med direkte billede af mig med nedgørende tekst til, lød det fra Mascha Vang og forsatte:

- Mon ikke også at en mor oppe i 40’erne, burde være for god til at mobbe offentligt på sin egen Instagram, hvor alle kan læse med? Jeg mener, det er ikke super classy, når det netop er det, man prøver at fremstå som. Det er heller ikke super classy at nedgøre branche og udseende, når man selv forsøgte sig, bloggede Mascha om sin kærestes eks.

Andreas Bo har ikke kommenteret cat-fighten mellem de to kvinder, men lægger ikke skjul på, at han elsker sin unge kæreste Mascha.

- Mascha er både lattermild og temperamentsfuld. Hun kan godt blive rigtig gal over noget og ryge op i en spids. Men det stikker aldrig dybere end en teske, og hun bliver hurtigt god igen. Hun er meget hurtig i replikken og skyder igen lynhurtigt, hvis jeg stikker til hende, sagde han med et smil til tv2.dk.

Andreas Bo Pedersen
25. februar 1967
54 år
Inge Lise Pedersen (mor), Niels Arne Pedersen (far), har børnene Anton og Emma med sin ekskone.
Anne Wille, Fie Tange, Mascha Vang
Katrine Wadil
Comedy, Revy, TV (Live Fra Bremen)

Find din favorit kendis her:

Close