Nyheder7. oktober 2015

Afsløring i nyt program: Sarah Louise truet af kvindelig stalker

Sarah Louise Christensen har oplevet de mere ubehagelige ting ved at være et kendt ansigt, det afslører hun i det nye program "Forza, biler og drømme"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_louise_kaspar_wenstrup.jpg
 Kaspar Wenstrup

Bloggeren Sarah Louise Christiansen kører med en tur i programmet ”Forza, biler og drømme”, kommer der også historier frem som handler om bagsiden ved at være kendt.

Da bloggeren og modellen får stillet spørgsmålet, om hun har nogen stalkere, lyder svaret nemlig: ”Ja, dem har jeg mange af”.

Selvom man måske skulle tro, at det var fyrene, der var ude efter smukke Sarah Louise, er det ikke dem, der giver problemer.

- Alle mine mandlige stalkere er venlige og søde, men jeg har jo faktisk nogle rimeligt psykopatiske kvindelige stalkere.

- Jeg har sådan en asiatisk pige, som i hvert fald en gang om måneden truer mig med at slå mig ihjel.

Du kan se klippet herunder i artiklen og resten af programmet på Pixel.tv

[node:aller-related-content]

Truslerne er også gået ud over bloggerens børn.

- Hun skriver også, at mine børn er grimme. Hun skriver alle de der helt syge ting: ”Dine børn er grimme, jeg håber de dør”, fortæller Sarah Louise.

De alvorlige trusler er meldt til politiet, men Sarah Louise tilføjer dog: ”Hun er uskadelig. Hun gør ikke noget”.

- Men hun kan også bare komme, så gør vi, som vi gør ovre i Jylland, afslutter Sarah Louise med et smil på læben.

Programmet ”Forza, biler og drømme” er produceret af Pixel.tv

‘Forza, Biler og Drømme’ er bundet op om interview og aktiviteter med en bred vifte af danske kendisser, som alt sammen foregår i eller omkring en superbil. Sarah Louise Christiansen var ude at køre med en lækker Fiat, mens Oliver Bjerrehuus fik en tur i en lækker Ferrari. Thomas Bense, som er stifter af Pixel.tv, vil også være interviewer og kører rundt i det danske landskab med stjernerne, mens de snakker om stort og småt i gæstens liv.

Gæsterne vil også skulle vise deres egne evner i en bil frem – nemlig i den nye racing simulator Forza Motorsport 6 på Xbox One. Her vil gæsterne konkurrere om at få den bedste tid, og seerne vil blive opfordret til at deltage i konkurrencen for at se om de kan slå de medvirkende gæster.

De første tre programmer er allerede filmet, gæsterne heri er: Christian Bitz, Oliver Bjerrehuus og Sarah Louise.

Sarah Louise Christiansen er især kendt for sin personlige blog.

Sponsoreret indhold