Nyheder6. november 2015

Mascha Vang: Blødt brud med Andreas Bo

Mascha Vang er optaget af, at hendes datter ikke skal mærke for meget til det nylige brud med komikeren Andreas Bo
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/andreas_mascha_tl.jpg
 Thomas Laursen

Det er ikke første gang, at Mascha Vangs treårige datter Hollie Nolia oplever, at kendisbloggeren går gennem et brud. Først brød hun forholdet til racerkøreren Nicolas Kiesa, som også er far til Hollie Nolia, og i oktober var det så forholdet til komikeren Andreas Bo, som blev sat på standby.

Men kendisbloggeren er opsat på, at hendes datter skal mærke mindst muligt til kærestesorgen, og derfor har det tidligere stjernepar aftalt, at der blive tale om en blød overgang, hvor Andreas Bo stadig kommer fordi og leger med datteren Hollie Nolia.

- Der er ingen tvivl om, at hun undrer sig over, hvor Andreas er blevet af, da der har været nogle episoder, hvor hun tydeligt har givet udtryk for det, skriver Mascha Vang på sin blog.

Mascha Vang og Andreas Bo mødte hinanden, da datteren var lidt over et år, og Andreas Bo har brugt meget tid sammen med den lille pige, som sov mellem parret, fortæller Mascha Vang på bloggen. Og derfor kommer komikeren altså stadig forbi deres lejlighed i Ørestad.

[node:aller-related-content]

- Han har været forbi og lege med hende, og det har virkelig været et hit. Hun så ham en dag i fjernsynet hjemme hos sin far og råbte "Jeg har fundet ham, jeg har fundet Andreas, far!". Hun har jo troet, han var væk, det bette dejlige menneske, deler Mascha Vang.

Læs hele indlægget her.

Sponsoreret indhold