Nyheder19. maj 2018

Brændende kærlighed: De kendte elsker kokke

Vejen til mandens hjerte går gennem hans mave, lyder et ordsprog, men det kan sandelig også være den anden vej rundt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/henrik_boserup_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Kokke er i høj kurs hos kendte kvinder.

I hvert fald har kvinder som Karen Mukupa, Annette Heick og Julie Zangenberg alle kastet deres kærlighed på mænd inden for kokkefaget.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/camilla_af_rosenborg_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

(Foto: Dan Mariegaard)

– Hvor heldig kan man være? Ivan laver den lækreste mad til mig. Det er fantastisk, siger komtesse 45-årige Camilla af Rosenborg om den 48-årige kok Ivan Ottesen, som hun skal giftes med i Lyngby Kirke til sommer.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget...

Da den 30-årige kok og køkkenchef Simon Thrane fra den nye gourmetrestaurant Trio i København nytårsaften stod for de ti serveringer, som Cana Buttenschøn og hendes veninde indtog, fejede han også benene væk under den 31-årige blogger og tidligere jordemor.

Sidste år blev Cana skilt fra den 33-årige sanger, Thomas Buttenschøn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/julie_zangenberg.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

(Foto: Mikael Rieck)

– Jeg blev blæst bagover, fortæller den 29-årige skuespiller Julie Zangenberg på sin blog om en gang, hvor hendes kæreste gik i gang med gryderne ved en gæsteoptræden i Thailand.

31-årige Andreas Bagh styrer til daglig køkkenet på Michelin-restauranten Marchal på Kongens Nytorv og er så succesfuld, at han bliver inviteret til udlandet for at optræde med sin kokkekunst.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/henrik_boserup_og_maiken_vexoe_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

(Foto: Mikael Rieck)

– Jeg er forelsket som en teenager, jublede TV-kokken Henrik Boserup for fem år siden. Han og kæresten, tidligere TV-vært og chef hos TV2 og SBS Discovery Maiken Wexø på 51 år havde kendt hinanden i 25 år, inden de fandt ud af, at det skulle være dem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nikolaj_kirk_og_karen_mukupa.jpg
 (Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Den 45-årige sangerinde Karen Mukupa syntes egentlig, at den nu 43-årige TV-kok Nikolaj Kirk var lidt for smart i en fart, når han med sit mærkelige strithår hang ud med sine kokkevenner i Københavns natteliv.

Men da han inviterede hende på en date, var hun solgt. Han serverede hummersuppe, og de så ”Shrek” på video, har hun grinende fortalt til Gravid.

Sponsoreret indhold