Nyheder19. oktober 2017

Julie Zangenberg flytter sammen med kæresten

Julie Zangenbergs kæreste, Andreas Bagh, er flyttet ind i hendes lejlighed i hjertet af København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_166.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Julie Zangenberg og kæresten Andreas Bagh er flyttet sammen.

Det skriver Realityportalen.dk.

Det er Andreas, der har pakket sine ting sammen og fraflyttet sin lejlighed på Vesterbro. Han er derefter flyttet ind i Julies lejlighed i hjertet af København.

Det var i maj, at det kom frem, at Julie Zangenberg var faldet pladask for Michelinkokken, men hun har endnu ikke haft lyst til at kommentere forholdet til ham.

– Det har jeg ikke nogen kommentar til. Jeg forsøger at holde mit privatliv, så privat som jeg nu kan. Rigtig god aften, sagde skuespillerinden med et grin, da SE og HØR forsøgte at få en kommentar om den nye fyr i hendes liv tilbage i maj.

Da hun i juni havde Andreas Bagh med til kendisbryllup i Vor Frue Kirke i København, var der heller ikke mange kommentarer om forholdet, selvom det var tydeligt, at parret var glade for hinanden.

– Jeg har ikke noget at sige om den sag. Vi er her i dag for at fejre Nicolai og Theresa, smilede Julie Zangenberg hemmelighedsfuldt, mens Andreas Bagh holdt hånden kærligt om livet på hende.

Da Andreas Bagh tilbage i maj var i Thailand for at vise sine evner frem, var Julie da også ved hans side.

- Andreas Bagh er blevet inviteret til at lave to middage på øen. Jeg er heldig at blive inviteret med. Det første af de to middage var faktisk en frokost, der foregik på en strand i forgårs. Og jeg blev blæst bagover, skrev Julie efterfølgende på sin blog.

Julie Zangenberg dannede frem til foråret sidste år par med Nicklas Bendtner.

Du kan se nogle af Julie Zangenbers mange mænd i galleriet herunder

Her er Julie Zangenbergs mænd

Sponsoreret indhold