Fru Buttenschøn: Køber kolonihave

Thomas Buttenschøn og hans skønne kone Cana har købt et kolonihavehus, hvor de skal nyde sommeren.

Thomas Buttenschøn og hans skønne kone Cana har købt et kolonihavehus, hvor de skal nyde sommeren.

Foto: Claus Poulsen

Sommer og sol og kolonihaveidyl. Det er hvad der forhåbentlig venter familien Buttenschøn i denne sommer og mange, mange af de kommende somre. De har nemlig investeret i en kolonihave. Det skriver Cana Buttenschøn på sin blog.

- Kæft, hvor er jeg glad altså, skriver hun på sin blog.

Den lille have skal bruges til at slappe af i, da familien ikke regner med, at der bliver tid til de helt store ferieture denne sommer, da Thomas skal rundt i landet og optræde. Derfor skal børnene dog ikke snydes for ferie. De har fået fri fra børnehaven, og så passer det perfekt, at Cana kan tage dem med i kolonihaven.

- Denne sommer, hvor Thomas nærmest skal arbejde i døgndrift, og jeg samtidig har givet børnene fri fra børnehave i hele juli, giver det simpelthen så god mening med et kolonihavehus, hvor vi kan søge ud, når vi trænger til frisk luft og jord under neglene og liggestole og en trampolin, som jeg planlægger at anskaffe til haven, i en fart, skriver Cana på sin blog. 

Og når familiefaderen og musikeren så har en pause i sine optrædener, så kan han støde til familien i den skønne oase.

- Thomas kan stadig snildt kan komme ud, når han i ny og næ har en ledig stund til dén slags. Huset ligger nemlig i et smadderdejligt naturområde, ikke andet end en halv times kørsel enten i bil eller tog fra hvor vi bor, jubler Cana. 

Parret bor sammen med deres to sønner Jens og Peter i en lejlighed i København.

Familien overtager huset 1. juli, og derefter skal Cana igang med at være handy sammen med sin far skal have lavet et badeværelse sammen med hendes far. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close