Julie Zangenberg: På ferie med lækker kok

Julie Zangenberg.

Julie Zangenberg.

(Foto: Mikael Rieck)

Vejen til Julie Zangenbergs hjerte går tilsyneladende igennem den åleslanke skuespillers mave.

Den 28-årige blondineskønhed har ofte fortalt om sin store kærlighed til god mad – men kærligheden gælder tilsyneladende også en, der kan lave hende maden.

Flere gange de seneste måneder har sukkersøde Zangenberg vist sig frem på Instagram med chefkok Andreas Bagh, som til daglig tryller med råvarerne på Hotel d’Angleterres Michelinrestaurant, Marchal.

De seneste meldinger fra Zangenberg har været fra Thailand, hvor hun er taget ned sammen med sin madven.

”Tillykke med den succesfulde pop-up restaurant i Thailand (og San Francisco) chef Bagh,” skriver skuespilleren til et billede, hvor hun holder om den succesfulde, 30-årige kok.

Se Julie Zangenbergs opslag på Instragram herunder: 

Skuespilleren afviste kort før turen til Thailand at kommentere forholdet til Michelin-kokken. På sin blog, juliezangenbergblog.dk, løfter hun lidt af sløret for rejsen og sin begejstring for den unge kok.

”Andreas Bagh er blevet inviteret til at lave to middage på øen. Jeg er heldig at blive inviteret med. Det første af de to middage var faktisk en frokost, der foregik på en strand i forgårs. Og jeg blev blæst bagover.”

Desuden har hun delt adskillige billeder af de flotte og romantiske omgivelser, blandt andet med teksten ”intet filter. Bare glad.”

Julie Zangenberg har også tidligere afsløret, at hun var i London med den dygtige kok.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close