Nyheder 8. juli 2017

Thomas Buttenschøn skal skilles efter syv års ægteskab

Musikeren Thomas Buttenschøn har netop afsløret, at han og konen har valgt at lade sig skille. Parret mødte hinanden i 2009 og fik sammen to børn. - Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende, til at blive venskabelig og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn, udtaler musikeren i forbindelse med, at parret nu går hver til sit
(Foto: All Over)

De mødte hinanden i 2009 – og kærligheden var så stor, at de allerede året efter sagde ”ja” til hinanden.

Men nu er forholdet slut.

Musikeren Thomas Buttenschøn har lørdag formiddag afsløret, at han og konen Cana har valgt at lade sig skille efter syv års ægteskab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller musikeren på sin Instagram-profil, hvor han har delt et billede og lagt en længere tekst ud, hvor han fortæller om den smertefulde beslutning:

- "Mor og far er ikke længere kærester", det er uden sammenligning den sværeste snak, vi indtil videre har taget med vores to elskede drenge. Cana og jeg er i fællesskab blevet enige om, at vi flytter fra hinanden. Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende, til at blive venskabelig og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn, skriver Thomas Buttenschøn som kommentar til billedet og tilføjer, at deres to børn – sønnerne Jens og Peter – er ”det vigtigste og det vil de altid være”.

- Det er vores livs sværeste beslutning, da den jo ikke kun handler om os, men i virkeligheden i langt større grad handler om dem. Og for deres skyld vil vi gerne bede om så meget ro omkring situationen som muligt. Vi er ikke sure på hinanden, men vi må desværre nok konstatere, at vi er bedre mennesker og forældre, hver for sig. Det er hårdt at nå dertil, men vi tror begge to, at det er det bedste både for os og for børnene på sigt. Vi håber ikke jeres Instagram-glansbillede af den lykkelige familie Buttenschøn krakelerer; vi har haft det godt, men nu vil vi bare gerne have det bedre, igen. Livet går videre, det er sommer og vi elsker stadig hinanden, bare ikke længere som kærester, skriver Thomas Buttenschøn videre til billedet.  

(Foto: All Over)

Thomas og en gravid Cana. Se flere fotos i galleriet nederst i artiklen. Foto: All Over

Thomas Buttenschøn mødte sin kone Cana i 2009, og allerede efter et års tid valgte de at blive gift – og ventede også deres første barn sammen, en lille dreng. Senere blev familien udvidet med endnu en søn.

Cana Buttenschøn har ikke lagt skjul på, at parforholdet ændrede sig, da to blev til tre og senere fire. I et interview med Ritzau har musikerens kone tidligere fortalt, at ”det var en vild omvæltning”.

- Det var fedt og dejligt, men jeg tror, at det tog røven på os, hvor sindssygt det var.

- Det var der, hvor vi havde nogle af vores nedture. Det var ret svært, og vi havde svært ved at finde hinanden og svært ved også at rumme hinanden i alt det, vi syntes var hårdt, udtalte hans kone, Cana Buttenschøn, dengang til Ritzau Fokus.

På det tidspunkt arbejdede Cana som jordemoder, hvilket betød en del weekendarbejde. Thomas Buttenschøn havde selv travlt med at spille koncerter – og for at få mere tid til hinanden valgte parret at rykke teltpælene op og flytte til Sønderjylland.

- Der var ikke alle de her forstyrrende elementer, så når Jens (parrets ældste barn, red.) var lagt i seng, så var det bare os to i det store hus. Så fik man spurgt "hvordan har du det"? Og vi fik talt sammen igen. Det er der, man starter, og så bliver man venner igen og kærester igen, fortalte Thomas Buttenschøn i et interview med Ritzau tilbage i december 2015 og tilføjede:

- Det var sgu fedt, at vi kunne blive kærester igen af at flytte til Sønderjylland. Vi holder jo meget af hinanden, og det fik vi tid til at vise.

Nu har parret dog så valgt at gå endegyldigt hver til sit.

Du kan se billeder af parret i galleriet herunder:

Thomas og Cana Buttenschøn (billeder af parret sammen)

Sponsoreret indhold