Nyheder5. april 2018

Casper og Frank: Millionærer på "Klovn"

Til sommer får 7. sæson af "Klovn" premiere, og de mange år bag roret har i den grad givet pote for TV-duoen Casper Christensen og Frank Hvam.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frank_hvam_og_casper_christensen.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

De mange år bag "Klovn"-roret har gjort Casper Christensen og Frank Hvam stenrige.

De bor begge på de dyreste adresser i landet og lever et liv, hvor de kan sove længe, arbejde med det, de har lyst til og svinge dankortet uden at skele til, om der er dækning på kontoen.

For det er der – takket være ”Klovn”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/casper_christensen_og_frank_hvam_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Frank Hvam bor i en øresundsvilla til over ti millioner kroner i Dragør, og Casper Christensen bor midt på Frederiksberg i en villa til over 15 millioner kroner.

Oveni købte Casper Christensen tidligere på året en strandvejsvilla i Ålsgårde, som han betalte 9,3 millioner kroner for.

Da den seneste opgørelse af formuen i Casper Christensens anpartsselskab BabyRhum blev gjort op – det var i december 2016 – stod der over 26 millioner kroner på kontoen. Det var dog inklusive værdien af Caspers villa på Frederiksberg – det er nemlig BabyRhum, der står som ejer af palæet.

På samme tidspunkt var formuen i Frank Hvams anpartsselskab KVABS på 7,3 millioner kroner.

"Klovn" - en kæmpesucces

”Klovn” begyndte som en TV-serie, og med dens enorme popularitet var det oplagt at lave film om kejtede Frank og smarte Casper.

”Klovn: The Movie” fik i 2010 og 2011 næsten 900.000 danskere til at strømme til biograferne, og da filmen kom på dvd og Blu-ray, blev der de første par uger solgt 140.000 skiver.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/casper_christensen_og_isabel_friis-mikkelsen.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Casper Christensen er gift med 31-årige Isabel Friis Mikkelsen. Her er de til premiere på "Klovn Foever" i Imperial i København i 2015 - en film, der fik cirka en halv million danskere i biografen. (Foto: Dan Mariegaard)

Da ”Klovn Forever” i 2015 havde premiere, gjorde en halv million danske biografgængere den lynhurtigt til årets mest sete film.

Selv om ”Klovn”-universet virker meget dansk, er det lykkedes Casper og Frank at sælge ideen til amerikanske filmfolk i Hollywood.

Til sommer får 7. sæson af "Klovn" omsider premiere på dansk TV.

null

Sponsoreret indhold