Nyheder26. april 2016

Frank Hvam køber millionpalæ

Frank Hvam har købt en dejlig villa ved Øresund, og han er ikke den eneste der har succes med finanserne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-48075.jpg
 Foto: Mikael Rieck

FRANK HVAM – velhavende klovn, har købt hus ved Øresund i Dragør. Prisen var på 10,5 mio. kr.

Komikeren kan sikkert takke sidste års store succes med filmen "Klovn Forever" for sin nye bolig, som blev årets bedst sælgende danske film.

Filmen var nummer to i rækken af Klovn-film, som kom efter 6 succesfulde sæsoner af den populære serie med Casper Christensen og Frank Hvam selv i hovedrollerne.

Udover Klovn turnerer Frank også med One-man-shows.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-495301.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

(Foto: Thomas Laursen)

PETER FRÖDIN – velholdt 52-årig, havde i 2015 en omsætning på over en mio. kr i sit anpartsselskab Pettter 2.

Formuen er på den rigtige side af 2,8 mio. kr.

Frödin er selvlært skuespiller, og blev først kendt fra det Brune Punktum, hvor han optrådte med Hella Joof og Martin Brygmann. Siden har han haft roller i film som "En kort, en lang" og julekalenderen "Jul i Valhal". Senest har vi set ham som dommer i TV2-programmet "Danmark har talent".

https://imgix.seoghoer.dk/sh-511421.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

(Foto: Thomas Laursen)

MIKKEL KESSLER – pensioneret bokser, ejer sammen med fhv. DR-generaldirektør Kenneth Plummer firmaet Statisten.dk, som formidler job i filmbranchen.

I 2015 blev der omsat for over 100.000 kr. om måneden, men udgifterne var større, så resultatet blev til et underskud på 967.027 kr. Formuen i selskabet er negativ: Minus 430.794 kr.

Kessler er opvokset på Islands Brygge sammen med søsteren Linse, som vi kender fra "Familien på Bryggen". Eks-bokseren har dog aldrig ønsket at være med i programmerne, der ellers omhandler hans nærmeste familie. Han har nemlig altid ønsket at holde privatlivet privat.

Alligevel melde klart ud til medierne i 2011, at han var fast kærester med Lea Hvidt. I dag har de to børn sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/sd-22719.jpg
 (Foto: Heidi Maxmilling)

(Foto: Heidi Maxmilling)

HELLA JOOF – kulørt komiker, rundede sidste år 1,8 mio. kroners omsætning i sit anpartsselskab Boomstar. Formuen i selskabet er på over 2,1 mio. kr.

De sidste par år har Joof da også været yderst produktiv.

I 2014 kunne man se hendes succesfilm "All Inclusive" i biografen med blandt andre Bodil Jørgensen i en af hovedrollerne, og samme år udkom hendes første børnebog om "Snitten og Kis". Den blev så stor en succes, at efterfølgeren "Den hellige vorte og en elendig kop te" udkom cirka et år efter. Samme år kunne man også se hende i DR-programmet med Thomas Skov "Ikke Okay", der var en moderne pendant til Emma Gads "Takt og tone".

I foråret har hun også været aktuel med TV2-serien "Bedre skilt end aldrig", der har den "lykkelige" skilsmisse som emne.

Hella Joof har selv datteren Olivia fra tidligere forhold, og i dag danner hun par med lægen Henrik Jepsen, som også kaldes "Snit".

Sponsoreret indhold