Nyheder2. februar 2018

Casper Christensen: Flytter på landet

Stenrige Casper Christensen har købt hus 300 meter fra ejendommen, hvor han engang boede med Anette Toftgård
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cas00.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Nostalgi, naturlængsel eller blot nødvendig tilpasning af boligudgifterne.

Der kan være mange grunde til, at komikeren Casper Christensen netop har betalt 9,3 millioner kr. for en 207 kvadratmeter stor villa med havudsigt i nordsjællandske Ålsgårde.

Sikkert er det, at han kender kystbyen fra dengang, han dannede par med sin medvært på TV-programmet ”Husk lige tandbørsten”, Anette Toftgård.

Casper og Anette blev gift i den lokale Hellebæk Kirke, og sammen med børnene Cajsa og Marvin boede de i en flot villa på den billige side af Nordre Strandvej.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/casper-christensens4.jpg
Isabel bliver hustru nr. to, som Casper Christensen introducerer til Ålsgårde. (Foto: Kaspar Wenstrup)
https://imgix.seoghoer.dk/casper-christensens5.jpg
Villaen, som Casper og Anette Toftgård boede i, ligger 300 meter fra ejendommen, som han netop har købt. (Foto: Googlemaps)

Direkte adgang til Kattegat

Den 100 år gamle villa, som 49-årige Casper Christensen har købt, ligger på en 1758 kvadratmeter stor grund med direkte adgang til Kattegat.

Selve boligen er på 207 kvadratmeter, og så følger der også en beskeden kælder på 15 kvadratmeter med i prisen. Et plankeværk ud mod den befærdede Nordre Strandvej skaber et naturligt værn mod indkig fra nysgerrige fans.

Casper Christensen er langtfra den eneste fra underholdningsbranchen, som er blevet tiltrukket af den nordsjællandske kyst.

Også Jacob Haugaard og Johnny Reimar har haft fast bopæl i Ålsgårde, og en masse andre kendte har sommerhus i området.

De seneste år har Casper Christensen sammen med hustruen Isabel boet i en gigantisk Frederiksberg-villa, som hans firma Babyrhum i 2014 købte for 15,5 millioner kr.

Ejendommen har ikke siden været slået op på ejendomsmæglernes salgssider, og ifølge tinglysningen står Babyrhum stadig som ejer.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/casper-christensens-1.jpg

Casper behøver ikke at bekymre sig om nysgerrige fans. Hans nye hjem ligger godt beskyttet bag dette hegn. (Foto: Thomas Laursen)

https://imgix.seoghoer.dk/casper-christensens2.jpg
Casper Christensens Frederiksberg-villa blev i 2014 købt gennem hans firma Babyrhum. (Foto: Peter Grosen)

Dyr adresse

Frederiksberg-villaen ligger på en af de dyreste adresser på Frederiksberg – og dermed i Danmark.

Et salg vil formentlig kunne indbringe komikeren, manuskriptforfatteren og filmskaberen Casper Christensen en pæn milliongevinst.

Caspers firma Babyrhum har ikke præsteret imponerende regnskabstal de seneste to år, som er tilgængelige – det blev til et samlet overskud på en million kr. for 2015 og 2016.

Til gengæld er der i Babyrhum en formue på over 26 millioner kr. – halvdelen af værdien stammer fra Frederiksberg-villaen, og den anden halvdel fra Casper Christensens mange selskaber, som blandt andet omfatter ejerskab af ferieportalen nustay.com og filmselskabet Douglas Entertainment samt investeringer i natklubbranchen.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Casper Christensen, men han har ikke ønsket at udtale sig.

Sponsoreret indhold