Nyheder10. april 2018

Ny "Klovn"-sæson får premiere til sommer

Den populære TV-serie "Klovn" vender tilbage på de danske TV-skærme til august
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/juni/klovnsomfilm1-jpg.jpg
 Foto: Anders Holck/ TV2 Zulu

Det er mere end et år siden, at Casper Christensen og Frank Hvam kunne afsløre, at der var en ny sæson af TV-serien "Klovn" i støbeskeen.

Og nu er der så endelig nyt om, hvornår vi får lov til at se den nye sæson.

Mia Lyhne fortæller nemlig til BT, at serien vender tilbage til august.

- Jeg ved ikke, hvor meget jeg må sige, men handlingen kommer til at foregå meget hjemme hos Frank og Mia, som har fået børn. Det så man jo også i den sidste film. Nu er børnene bare blevet lidt ældre. Jeg tror, vi alle sammen synes, at det har været rart at få handlingen lidt ned på jorden igen, fortæller Mia om den nye sæson til BT.

Når TV-serien vender tilbage på skærmen til august, så er det ni år siden, at der sidst var nye afsnit af TV-serien.

Sidenhen er der blevet lavet to film over det sjove univers.

Ud med Iben, ind med Lene

Når "Klovn" vender tilbage til sommer, så bliver det med Lene Nystrøm på rollelisten som Caspers kæreste.

Da det kom frem, at AQUA-forsangeren ville være at finde på rollelisten, fortalte hun om, hvor nervepirrende, det er at skulle være med i serien.

- I "Klovn" går det ud på at improvisere sig frem gennem storylinen. Det gør det levende, da der ikke er noget der planlægges eller presses frem. Det er sjovt og ikke mindst udfordrende. Og da jeg så samtidig spiller over for tre af Danmarks absolut morsommsted og mest professionelle komikere, så er det også temmelig nervepirrende, sagde Lene Nystrøm til det norske nyhedsmedie VG.

Også Casper og Frank glæder sig til at være tilbage i "Klovn"-universet.

- Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte "Klovn"-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson 7, sagde Casper Christensen til TV2 i forbindelse med afsløringen af den nye sæson.

"Klovn"-serien har tidligere vundet flere priser for den bedste komedieserie, og de fleste har da nok også refereret til serien i deres dagligdag mindst en gang.

Du kan se nogle af de mest tåkrummende øjeblikke i "Klovn" herunder

Sponsoreret indhold