Nyheder 2. juni 2016

Frank Hvam er god for 12,8 mio.

Frank Hvam kan glæde sig over et kæmpe overskud i 2015
Foto: Mikael Rieck

FRANK HVAM – 45-årig ”Dragør-klovn”, passer godt på pengene. Hans anpartsselskab KVABS havde sidste år en indtjening på 5,3 mio. kr., og formuen i selskabet steg fra 9,2 mio. kr. til 12,8 mio. kr.

Der er altså godt gang i forretningen for den klodsede komiker. Sidste år "nedkom" han da også med endnu en lille "klovne"-baby sammen med partneren Casper Christensen, nemlig filmen "Klovn Forever". Den blev den næstmest sete biograffilm i 2015 med hele 551.452 solgte billetter. Kun selveste James Bond kunne slå dette antal med den nyeste film "Spectre".

Foto: Kaspar Wenstrup

(Foto: Kaspar Wenstrup)

STEFFEN BRANDT – 62-årig aarhusiansk sanger, hæver fortsat penge i TV-2-bandets selskab HAC ApS. I 2015 hævede selskabets fire ejere over 2,4 mio. kr. i løn og udbytte. Formuen i HAC ApS er på over 3,5 mio. kr.

Brandt dannede bandet TV-2 i 1981, hvor han stadig er frontfigur i dag. Bandets koncerter er stadig populære, når de gæster landets festivalscener, hvor både gamle og unge kan synge med på hits som "Kys det nu det satans liv", "Der går min klasselærer" og "De første kærester på månen". 

Brandt er gift med billedkunstneren Jo Dam Kærgaard, og sammen har de tre børn. 

(Foto: Claus Poulsen)

 
(Foto: Claus Poulsen)

PETER ZOBEL – jagtglad godsejer på snart 80 år, tjente i 2015 over 13 mio. kr. i sit anpartsselskab PHZ Holding. Formuen er på over 36 mio. kr.

Zobel var tidligere administrerende direktør i forsikringsselskabet Codan, og i dag er han godsejer på Bækkeskov ved Præstø.

Dog kendes han nok bedst ved sit efternavn, som han har givet videre til sin jetsetter-døtre Sarah og Rigmor. Sarah Zobel, 42, har netop fået barn med sin 9 år yngre kæreste, sangeren Burhan G.

Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

ASGER AAMUND – 76-årig ærlig erhvervsmand, havde sidste år et overskud på 11,8 mio. kr. i sit aktieselskab A.J. Aamund. Formuen er på 74,4 mio. kr.

Og Asger er da også en mand med stor erhvervsekspertise. I foråret har han brugt sin flid på at hjælpe nydanskere med at komme ind på det danske jobmarked i DR-programmet "Asger og Nydanskerne", ligesom han tidligere har hjulpet langtidsledige i et lignende program.

Vejen til at blive et af Danmarks store erhvervsgeni var ikke lagt fra starten i Asger Aamunds liv. Som ung prøvede han sig selv af som skuespiller, men da han ikke kom ind på det Kongelige Teaters elevskole valgte han i stedet at tage en HA. Det kunstneriske ligger dog til familien. Hans søster Jane Aamund er en af Danmarks største forfatterinder. 

Privat er Aamund gift med Suzanne Bjerrehuus. 

Sponsoreret indhold