Bendtner sigtet for vold: Nu taler taxachaufføren ud

Nicklas Bendtner er endnu engang i vælten, efter han i weekenden angiveligt overfaldt en taxichauffør.

Nicklas Bendtner er endnu engang i vælten, efter han i weekenden angiveligt overfaldt en taxichauffør.

Foto: Aller Media DK

I weekenden trak Nicklas Bendtner, 30, overskrifter, fordi han angiveligt havde overfaldet en taxachauffør. 

Efterfølgende var hans kæreste, modellen Philine Roepstorff, ude at forsvare sin kæreste, og hun forklarede det med, at det var rent selvforsvar. Men den udlægning af sagen afviser taxachaufføren nu. 

Via sin bistandsadvokat forklarer taxachaufføren, at han først nu kan tage til genmæle, da han mandag blev opereret for dobbelt kæbebrud.

- Min klient passede natten mellem lørdag og søndag sit arbejde som taxachauffør, siger taxachaufførens bistandsadvokat Luise Høj i en udtalelse ifølge Ritzau.

- Han kørte i den forbindelse med to kunder, som efterfølgende nægtede at betale for turen. Min klient blev derefter udsat for et groft overfald. I den forbindelse afvises alle påstande om, at min klient på nogen som helst måde har givet anledning til overfaldet, lyder det yderligere.  

Taxiselskabet Dantaxi, hvor chaufføren er ansat, oplyste tidligere i dag, at selskabet har videooptagelser af hændelsen, der tilbageviser Philine Roepstorffs forklaring om, at Nicklas Bendtner alene reagerede i selvforsvar.

Det var en brødbetynget Nicklas Bendtner, der tidligere i dag stillede op foran pressen til et pressemøde i Trondheim, hvor han spiller for Rosenborg BK

- Kære alle, som I har kunnet læse i medierne de seneste dage, så har jeg rigtigt nok været involveret i en uheldig og ekstremt ubehagelig episode, startede Bendtner med at sige på pressemødet.

- Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at den skulle udvikle sig, som den gjorde, fortalte Nicklas yderligere. 

Efterfølgende beklagede han over for Rosenborg og klubbens fans. 

Han slog også fast, at han ikke er en voldsmand. 

- Overfor mine holdkammerater beklager jeg, at det her skal tage fokus i en vigtig tid. De folk, jeg har delt hold med i halvandet år, ved godt, at jeg ikke er en voldsmand, sagde Nicklas til den fremmødte presse.
 
For Rosenborgs vedkommende, er der endnu ikke taget stilling til, hvad der skal ske, hvis Nicklas Bendtner bliver dømt for weekendens voldsepisode. 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close