Nyheder10. september 2018

Kæresten: - Derfor slog Nicklas

Nicklas Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, tager ekslandsholdsspilleren i forsvar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/beyonc_28.jpg
 (Foto: Peter Grosen)
Den tidligere landsholdsangriber Nicklas Bendtner er ifølge Ekstra Bladet sigtet for vold efter et sammenstød mellem ham og en taxichauffør natten til søndag i indre København.
Taxichaufførens arbejdsgiver, Dantaxi, bekræftede søndag sagen. - Jeg kan bekræfte, at der har været et alvorligt overfald på en af vores chauffører i nat. Chaufføren ligger på operationsbordet i øjeblikket med en brækket kæbe. Det blev vores direktør orienteret om i morges, sagde Rasmus Krochin søndag til BT.
Han bekæfter endvidere at gerningsmanden til overfaldet er identisk med den danske Rosenborg-angriber. - Overfaldet er anmeldt til politiet, og vi kan bekræfte, at overfaldsmanden er Nicklas Bendtner, siger kommunikationschefen til BT. Københavns Politi fik anmeldelsen om overfaldet på hyrevognschaufføren klokken 02.41 natten til søndag. Ifølge Ekstra Bladet blev Bendtner kortvarigt anholdt og sigtet i sagen.
Ifølge avisens oplysninger blev der ikke afholdt noget grundlovsforhør, Bendtner blev løsladt søndag, men er fortsat sigtet i sagen. Forud for overfaldet havde Nicklas Bendtner og hans kæreste, fotomodellen Philine Roepstorff, været på natklubben Lusso i Hovedvagtsgade i det indre København. En kilde fortæller til BT, at vedkommende så parret på natklubben ved et-tiden natten til søndag, og at Philine Roepstorff var "meget beruset", mens Bendtner var "moderat fuld".
Hvad der er gået forud for voldsepisoden er hidtil ikke kommet frem. Men nu giver Philine Roepstorff, der er datter af den kendte håndbold-legende Jens Erik Roepstorff, sin version af sagen. Det sker på Instagram. - Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete, indleder Philine Roepstorff. - Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren, fortsætter modellen sit opslag, der er garneret med et foto, hvor hun sidder på skødet af en smilende Bendtner. - Det får ham (chaufføren, red.) til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt, skriver Philine.
Hun er bevidst om, at bataljen fik en uheldig afslutning. - Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde, skriver Philine Roepstorff.
Nicklas Bendtner har ikke selv kommenteret voldssigtelsen offentligt, men han har kontaktet sin arbejdsgiver, Rosenborg, søndag. - Det var en meget nedtrykt Nicklas Bendtner, som selv kontaktede klubben og informerede om, hvad der var sket. Vi har brugt hele søndagen til at indhente så mange fakta som muligt. Nicklas har været i Danmark for at genoptræne efter en skade. Når han er tilbage i Trondheim gennemgår vi hændelsen og vurderer, hvordan klubben skal reagere. Vi vil behandle Nicklas på den måde, han har krav på, uanset hvad der er sket, skriver Rosenborg i en pressemeddelelse. På sponsorfronten har sagen allerede fået konsekvenser for Nicklas Bendtner, idet hans samarbejdspartner IdHAIR Company A/S, for hvem Bendtner arbejdede som global ambassadør, har fyret angriberen. - Vi tolererer ikke vold, så meget længere er den ikke, siger stifter og administrerende direktør i IdHAIR Company A/S Preben Munch til SE og HØR.

Nicklas Bendtner har fra oktober sidste år fungeret som global ambassadør for IdHAIR.

Men voldssagen er ikke forenlig med Bendtners hverv som ambassadør med særligt sigte på at skabe en positiv omtale af IdHAIRs produkter blandt fodbolddrenge og fodboldpiger, lyder det fra virksomheden, der har hovedsæde i Lystrup i Østjylland.

- Men Nicklas Bendtner er jo ikke dømt for noget endnu?

- Allerede den omtale, der har været, er nok for os. Sagen er bekræftet af taxiselskabet, og politiet har bekræftet anmeldelsen om vold mod en hyrevognschauffør. Yderligere har Rosenborg i dag meldt ud, at de er blevet orienteret om sagen, og Nicklas Bendtner, der ikke har kontaktet os på noget tidspunkt i forløbet, har ikke været ude at benægte, at sagen forholder sig som beskrevet i medierne og af taxiselskabet, siger Preben Munch til SE og HØR.

Virksomheden er idag blevet kontaktet af en række kunder, der har spurgt, hvad virksomheden har tænkt sig at gøre i forhold til Bendtner, og der har også været flere kunder, der har været inde på, at de vil overveje at returnere deres IdHAIR-produkter som følge af voldssagen med den tidligere landsholdsspiller.

- Den goodwill, der har været omkring Nicklas Bendtner i forbindelse med hans ophold i Norge, er nu forvandlet til badwill i forbindelse med vores virksomhed, og det må vi handle på. Jeg er glad for, at vi lever i et land, hvor man er uskyldig ind til det modsatte er bevist, og det vil da glæde mig, hvis det viser sig, at han er uskyldig, men som tidligere sagt har allerede den hidtidige omtale af sagen haft konsekvenser for vores virksomhed, siger Preben Munch.

Sponsoreret indhold