Nyheder11. september 2018

Bliver i Rosenborg: Jeg er ekstremt ked af det

Nicklas Bendtner får lov til at blive i Rosenborg efter weekendens voldsepisode
https://imgix.seoghoer.dk/files/pics/seoghoer-dot-dk/475/8499/original-98072-bendtner-2012-ao.jpg
 Foto: All Over

Nicklas Bendtner har netop talt på et pressemøde i Trondheim, hvor han fortæller, at han på trods af weekendens voldsepisode bliver i Rosenborg.

- Kære alle, som i har kunnet læse i medierne de seneste dage, så har jeg rigtigt nok været involveret i en uheldig og ekstremt ubehagelig episode, startede Bendtner med at sige på pressemødet.

- Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at den skulle udvikle sig, som den gjorde, fortalte Nicklas yderligere.

Efterfølgende beklagede han over for Rosenborg og klubbens fans.

Han slog også fast, at han ikke er en voldsmand.

- Overfor mine holdkammerater beklager jeg, at det her skal tage fokus i en vigtig tid. De folk jeg har delt hold med i halvandet år, ved godt, at jeg ikke er en voldsmand, sagde Nicklas til den fremmødte presse. For Rosenborgs vedkommende, er der endnu ikke taget stilling til, hvad der skal ske, hvis Nicklas Bendtner bliver dømt for weekendens voldsepisode.

Bendtner kontaktede selv Rosenborg

Det var Nicklas Bendtner, der selv kontaktede Rosenborg efter voldsepisoden.

Knap havde tømmermændene lagt sig, før Nicklas Bendtner måtte foretage et opkald, han nok helst havde været foruden.

Den 30-årige boldbisse kontaktede således selv sin norske klub Rosenborg for at fortælle, at han i weekenden var blevet tiltalt for at have overfaldet en taxamand i København.

Overfaldet kostede taxamanden en brækket kæbe og en tur på operationsbordet – og altså gerningsmanden, Nicklas Bendtner, en sigtelse for vold.

Rosenborg skriver selv på sin hjemmeside, at klubben blev kontaktet af Nicklas Bendtner efter episoden:

- Søndag formiddag blev vi orienteret om, at det havde været en uheldig hændelse i København, hvor Nicklas Bendtner havde været involveret. Det var en meget nedtrykt Nicklas Bendtner, som selv kontaktede klubben og informerede om, hvad der var sket, skriver klubben indledningsvis på sin hjemmeside.

Sponsoreret indhold