Nyheder 13. juli 2018

Sygdom II: Aura fik ildebefindende under koncert

Sangerinden Aura fik det pludselig dårligt under koncert
Foto: All Over Press

 

Sangerinden Aura måtte til dels give køb på talemåden 'The show must go on', da hun torsdag eftermiddag optrådte med sine popsange på Vig Festival i Nordvestsjælland.

Under koncerten på Storscene fik hun det dårligt i den bagende hede.

Hun havde været ude blandt publikum at synge, og det var på tilbagevejen, hun fik det skidt, skriver sn.dk.

Efter at have forceret et hegn mellem publikumsområdet og scenen fik hun et regulært ildebefindende, da hun skulle tilbage til scenen for at synge videre.

Hun var ved at besvime og måtte kortvarigt sætte sig ned.

- Men der var nok ikke nogle af jer, der opdagede det, sagde konferencier Jacob Haugaard ifølge sn.dk til publikum.

  Efter at have sundet sig gennemførte Aura koncerten, men nogle af de nærmest obligatoriske ekstranumre kunne hun ikke overkomme.   Og hun havde det stadig skidt efter at have forladt scenen.  
  - Aura har det godt nu. Hun var tæt på at besvime, formentlig på grund af varmen. Hun var stadig lidt skidt tilpas efter koncerten og blev tilset af en sygeplejerske, men nu har hun det godt igen, oplysete festivalformand, Ole Larsen, torsdag aften til sn.dk.   Og det var ikke fordi, at den bagende varme og behovet for at indtage rigeligt med vand kom bag på Aura.  
  Hun sammenlignede solskinsvejret i Vig med vejret i Australien, hvor hun boede noget af sin ungdom.   - Det er som at være i Australien, når solen bager ned på den her måde, sagde hun og fortalte om sangen 'Something From Nothing', som hun skrev i Australien, da hun som 17-årig levede som gademusikant.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 
 

Sponsoreret indhold