Nyheder10. februar 2017

Aura tilbage med ny musikvideo: Viser sin læbetatovering

Aura er tilbage med ny musik efter et par år, hvor hun og ekskæresten Skype-milliardæren, Janus Friis, har ført en bitter strid.

I de seneste par år er det ikke Auras musik, der har trukket overskrifterne.

Det har i stedet været hendes forliste forhold til Skype-stifteren Janus Friis.

Parret begyndte deres fohold i 2011 og var forlovet, da de brød med hinanden fire år senere. Siden da har Janus Friis anlagt sager mod Aura Dione i både Danmark og USA med krav om at få millioner af kroner og en kostbar forlovelsesring tilbage.

En bitter strid, der endte i diverse retssager - men de har heldigvis ikke spoleret den 32-åriges sanger talent for at skrive popsange.

Nu er Aura nemlig tilbage med sin nye single "Can't Steal the Music", der har fået følgeskab af en video optaget i Norge, hvor hun både viser mavemuskler og en tatovering på indersiden af underlæben.

- Det er på alle måder et stærkt udsagn om kunstens kraft og styrke:

''Can I dance to the music, you can't take that away, can't steal the music'', synger Aura i nummeret, som hun selv har skrevet både tekst og musik til og også har co-produceret, så det rammer en unik klang: "Can't Steal The Music" er en enkel og åben arrangeret invitation til et særligt popunivers. Her er Auras store og naturligt varme vokal i centrum, og her er rytmen legende og en anelse forrykt som for at spejle de erfaringer, sangen bygger på:

- 'Jeg kan miste alt andet. Mit hjerte, min forstand og mine ting. Men musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver'', siger Aura selv om sangen, der har afsæt i en tidligere kærlighedshistorie, hvor hun oplevede at miste sig selv.

Men musikken har hun ikke mistet, lyder det i en netop udsendt pressemeddelelse.

Aura og Thomas Troelsen

Sponsoreret indhold