Nyheder8. februar 2017

Alexandra og Aura: Hemmelig veninde-hygge

Der var knald på skilsmissedramaerne under dette års Fashion Week i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/voice26.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Hvad har Eva Harlou og Aura Dione til fælles? Svaret er Thomas Troelsen – Evas eksmand og Auras nye kæreste.

Og hvad har grevinde Alexandra og Aura til fælles – ja, ingen af dem ser ud til at være forfærdelig tætte på Eva Harlou. Tværtimod.

Lyder det hele meget forvirrende og kompliceret, så følg godt med her. For der var knald på skilsmisse-dramaerne under dette års modeuge.

Luften mellem grevinde Alexandra og Eva Harlou var iskold ved dette års modeuge.

Og det er på trods af, at de to kvinder var meget tætte på hinanden tidligere. Men siden skilsmisserne i 2015 har de stort set ikke haft noget med hinanden. I hvert fald ikke frivilligt.

Men til dette års Kopenhagen Fur-show under modeugen dukkede Eva Harlou op – og godt en time senere ankom grevinde Alexandra. Og ingen af de to kvinder så ud til at nyde gensynet.

Alexandra var dog ikke den eneste, der skulle se sin eks’ nye kæreste i øjnene under modeugen.

Da Eva Harlou var til Tommy Hilfiger-arrangement, dukkede Aura Dione nemlig også op. Sangfuglen har nu gaflet Thomas Troelsen – den tidligere ”X Factor”- værtindes eksmand.

Og netop som modeugen var overstået, lagde Aura fredag aften et billede ud på Instagram, hvor man kunne se hende sidde sammen med grevinde Alexandra og to andre kvinder.

Men ”Geronimo”-sangerinden fortrød åbenbart, at hun havde delt billedet – for der gik ikke længe, før hun igen havde fjernet det fra sin profil.

Ja, Alexandra og Aura har nok haft masser at snakke om – for mon ikke de begge har nogle sjove historier om Thomas Troelsens ekskone/Alexandras eksmands nye kæreste?

Læs hele historien om mødet mellem Eva Harlou og grevinde Alexandra i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold