Nyheder30. januar 2015

Annette Heicks mand har brækket nakken: Sådan skete ulykken

Slog sig alvorlig under ferie i Thailand
Af af
Slog sig alvorlig under ferie i Thailand
Slog sig alvorlig under ferie i Thailand
 Foto: Kaspar WenstrupDet skulle have været en hyggelig og afslappende dag ved stranden i Thailand, men endte i stedet med en brækket nakke og akut operation på et hospital i Thailand.

Annette Heicks mand, Jesper Vollmer, kom sidste onsdag, 21. januar, alvorligt til skade, da han ville springe i vandet i det eksotiske ferieparadis.

Jesper Vollmer, der er køkkenchef, blev slået ned af en kæmpe bølge og brækkede sin nakke, da han ramte sandbunden.

- Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger pa° intensiv afdelingen, skriver Annette Heick i en pressemeddelelse, som hun udsendte fredag kort før middag.

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand i alvorlig ulykke: Har brækket nakken

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5890530f15d74dc580e6682b131a556b.jpgJesper Vollmer og Annette Heick (Foto: Kaspar Wenstrup)


Annette Heick og Hilda Heick har også bekræftet den alvorlige ulykke over for SE og HØR.

Jesper Vollmer blev akut hastet på et hospital, hvor han har gennemgået en seks timer lang operation.

- Hans nerve er intakt, og vi kan allerede nu se, at der er forbindelse ned til fødderne. Men det var endog meget tæt pa°. En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Det er endnu uvist, hvor lang tid genoptræningen vil tage.

- Vi tillader os at være optimistiske, da vi hver dag ser sma° fremskridt. I første omgang skal Jesper være stabil nok til at blive fløjet hjem. Men hvis vi fa°r lov til at slippe med en forskrækkelse, sa° har vi været heldige ud over det sædvanlige. Der er mange mennesker, vi kan takke for den flotte ha°ndtering, skriver Annette Heick i sin pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold