Annette Heick: Klar til samme MGP-frisure

– Jeg er virkelig glad for igen at blive vært på Melodi Grand Prix og er ikke bange for at få klø, siger Annette Heick.

– Jeg er virkelig glad for igen at blive vært på Melodi Grand Prix og er ikke bange for at få klø, siger Annette Heick.

(Foto: Dan Mariegaard)

Der skal meget til at slå 45-årige Annette Heick ud. Og sidste års voldsomme kritik af hendes frisure ved det danske Melodi Grand Prix har aldrig rørt hende – tværtimod.

Derfor tør hun godt tage en tørn mere. Så sammen med Johannes Nymark skal hun være vært på Grand Prix’et den 25. februar.

– Jeg blev vildt glad, da jeg blev spurgt. Ja, faktisk fældede jeg en lille tåre, fortæller Annette, der ikke er spor bange for kritik. 

– Hvis kritikken er på mit professionelle arbejde, så påvirker det mig. Men at man – som sidste år – var oppe at køre over min frisure, kan jeg slet ikke tage mig af. Altså, jeg er jo nærmest skabt til at få klø, så det preller fuldstændig af på mig, siger hun til SE og HØR.

Annette Heicks frisure vakte stor ballade sidste år, men det rager hende en papand.

– Men det ville sgu være grineren, hvis jeg fik samme frisure til Grand Prix’et i år. Jeg tør godt, men spørgsmålet er, at DR synes, det er en god idé, griner Annette. 

Jobbet som vært i Grand Prix’et ligger i en travl tid for Annette.

– Jeg har en masse sangjobs og skal være med i flere musicals, bl.a. ”Evita” og ”Made in Aarhus”, der skal spilles til efteråret i Aarhus som en europæiske kulturby.

Dette års Melodi Grand Prix sendes i DR fra Boxen i Herning den 25. februar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close