Annette Heicks søn i alvorlig ulykke: Sådan har han det nu

(Foto: All Over Press

En tur på skateboard endte i sidste uge særdeles smertefuldt for Annette Heicks 13-årige søn Eliot.

Ved et uheld faldt en anden skater ned over Eliots ben, hvilket resulterede i to alvorlige brud på hans skinneben.

Eliot blev efterfølgende hastet på Hvidovre Hospital, hvor hans ben blev indhyllet i gips fra top til tå. Nu er han hjemme på efterårsferie – udstyret med kørestol og stadig på smertestillende medicin.

- Han får stadig smertestillende, men de har efterårsferie nu i Sverige, så det er jo rigtig godt, for så kan han slappe lidt af. Han har fået en kørestol med hjem, og vi skal se, om ikke vi kan hygge os lidt, siger Annette Heick til Ekstra Bladet.

Hun fortæller videre, at det endnu er uvist, om 13-årige Eliot får varige mén af de to alvorlige brud. Det kan en røntgenfotografering i næste uge formentlig give svar på.

- Det er jo en lang proces, hvor han skal være i gips i otte uger og bagefter i genoptræning. Gudskelov er han kun 13 år. Det er sgu værre, hvis det er sådan nogle som os, der brækker benet på den måde. Vi er lidt længere tid om at vokse sammen, siger Annette Heick videre til Ekstra Bladet.

Sønnens alvorlige ulykke er desværre ikke den eneste ulykke, som har ramt den hårdt prøvede familie. Annette Heicks mand – Jesper Vollmer – brækkede som bekendt nakken tilbage i januar 2015 under en badeferie i Thailand

Jesper Vollmer ankom gående til premiere i marts 2015 - dog havde han en krykke som støtte, lige som han også havde medbragt en kørestol. Foto: Thomas Laursen

Han blev slået ned af en kæmpe bølge og brækkede sin nakke, da han ramte sandbunden. Efter ulykken udsendte Annette Heick på vegne af familien en pressemeddelelse:

- Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger på intensiv afdelingen.

Jesper Vollmer blev akut hastet på et hospital, hvor han gennemgik en seks timer lang operation.

- Hans nerve er intakt, og vi kan allerede nu se, at der er forbindelse ned til fødderne. Men det var endog meget tæt på. En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet, skrev hun videre i pressemeddelelsen.

Efter Jesper Vollmer vendte hjem til Danmark, gik han i flere måneder til genoptræning på rygmarvscentret i Hornbæk.

Den største tragedie indtraf dog året efter, da Jesper Vollmers barndomsven, betjenten Jesper Jul, blev skudt og dræbt foran Politigården i Albertslund i december.

- Sorg har fyldt meget i vores liv de senere år... men i dag... Det er ikke for at udstille hele mit følelsesliv her, men somme tider er sorgen så stor og ubærlig, at man bliver vanvittig af at sidde med den alene. Tak for jeres bønner. Tak fordi I orker at være der. Tak fordi I findes, skrev Annette Heick på sin Instagram-profil i forbindelse med det tragiske dødsfald.

De mange ulykker og det tragiske dødsfald har været med til at styrke familien, fortæller Annette Heick i dag til Ekstra Bladet:

- Vi er jo en familie, som efterhånden er gode til at stå i modvind. Jeg er ved at læse bogen 'Ser du månen, Daniel'. Her skriver moren til sig selv i sin dagbog, at storhed kommer ikke af aldrig at falde. Storhed kommer af at rejse sig, hver gang man falder. Og det synes jeg er så fine ord, at de bliver mit mantra i denne her tid, siger Annette Heick.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close