Annette Heick og familien tvunget væk fra deres hus i Sverige

Familien Heick har taget den tunge beslutning at sælge deres hus i Sverige.

Familien Heick har taget den tunge beslutning at sælge deres hus i Sverige.

Foto: Thomas Laursen)

Annette Heick, hendes mand Jesper Vollmer og deres to sønner Eliot og Storm har ikke ligefrem haft en nem tid, siden Jesper Vollmer i januar sidste år kom frygtelig galt af sted under en badeferie i Thailand.

Da Jesper Vollmer skulle springe i vandet, ramte han en stor bølge og brækkede nakken.

Kun hurtig indgriben fra tililende badegæster, herunder en læge, forhindrede at Jesper Vollmer omkom eller endte op med voldsomt invaliderende lammelser.

Operation og langvarig genoptræning har betydet, at han for nylig kunne smide den stok, han har støttet sig til side ulykken, men der er stadig udfordringer med den ene hånd.

Som en konsekvens af efterveerne efter ulykken kvittede Jesper Vollmer sit job hos Kongehuset, og han stoppede 1. juli i år.

- Jeg kommer til at savne prins Henrik, sagde Jesper Vollmer ved den lejlighed. 

Han og Annette har stiftet fælles virksomhed på Bornholm, et mindre konferencested for virksomheder, hvor Jesper Vollmer skla lave mad og kræse om gæsterne.

Men nu, når de endelig synes at være kommet helskindet ud på den anden side af den grufulde ulykke, rammer nye uheld familien på fire.

De kommer til at skille sig af med deres hus i Sverige, skriver BILLED BLADET.

De har boet i huset i 14 år, og det er her Storm og Eliot har taget deres første skridt og levet hele deres barndom.

- Midt i vores fortrædeligheder er der opdaget svamp på vores hus. Ikke indenfor, men på ydervæggene. Det er en udskrivning på 700.000 kroner, forsikringen dækker ikke, og det betyder, at vi må gøre det, der er bedst for os på den lange bane økonomisk, siger parret i et interview med BILLED BLADET.

De sælger huset og bygger et nyt lige ved siden af, da deres grund består af to matrikler.

– Nogle gange har jeg lyst til at stoppe verden og sige: ”Lad os lige få en pause”. Vi har nystartet virksomhed, Jesper er handicappet og uden fast job, og nu skal vi til at bygge nyt hus samtidig med, at jeg er i Jylland nærmest nonstop, siger Annette Heick til BILLED BLADET.

Det er planen, at parret går i gang med at opføre det nye hus i Sverige i oktober.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close