Nyheder23. august 2017

Annette Heick om Grand Prix-job: Jeg var ved at tude

– Da jeg blev ringet op og spurgt, om jeg ville tage tjansen igen, var jeg lige ved at tude af glæde, fortæller Annette Heick til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/annette-heicksh-307592.jpg
 (Foto: All Over Press)

Jeg elsker Melodi Grand Prix, og det er en stor ære at få lov til at være vært igen. Sådan siger Annette Heick, der for 3. år i træk skal præsentere det store popshow, der sendes fra Gigantium i Aalborg den 10. februar næste år.

Og 45-årige Heick blev overlykkelig, da hun blev ringet op af DR.

– Da jeg blev ringet op og spurgt, om jeg ville tage tjansen igen, var jeg lige ved at tude af glæde. Jeg blev virkelig, virkelig glad. For mig er Grand Prix noget af det sjoveste i verden – og jeg skrev gerne en livstidskontrakt med Danmarks Radio om at være vært, hvis det skulle være, siger Annette med et stort grin til SE og HØR.

Hun blev kontaktet af DR for to måneder siden, og det passede fint i hendes kalender.

Til den tid har hun lige afsluttet nytårskoncerter og har fri til at tage jobbet.

– Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle være vært for 3. gang, men jeg kan næsten ikke få et bedre skulderklap. Til gengæld er der noget at leve op til, siger Annette.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joan_0.jpg
 Foto: Betina Fleron Hede © Type 2

Johannes Nymark og Annette Heick (Foto: All Over)

Vi er et dejligt match

Det er 2. år i træk, hun skal være på scenen sammen med Johannes Nymark, og det glæder hun sig til.

– Vi er et virkelig dejligt match. Johannes er superseriøs og dygtig, og han elsker Grand Prix lige så meget som mig. Så det giver god mening.

Da Annette i 2016 var vært sammen med Jacob Riising, fik hun en masse hug for sin frisure – noget, hun selv tog afslappet, fordi hun syntes, det var latterligt. Sidste år blev seerne knap så provokerede. Så spørgsmålet er, om hun har noget i ærmet til februar?

– Jeg har allerede en masse ideer, så jeg finder nok på noget, griner Annette Heick.

Sponsoreret indhold