Lori Loughlin officielt bag tremmer: Håber på løsladelse før jul

Foto: MEGA

Tilbage i 2019 kom det frem, at ”Hænderne Fulde”-skuespilleren Lori Loughlin og hendes mand, Mossimo Giannulli var blandt 18 forældrepar, der havde forsøgt at bestikke sig universitetsadgang for deres børn.

For stjerneparret lød anklagerne, at de havde betalt mere end 500.000 dollars, svarende til omkring tre millioner danske kroner, for, at deres to døtre var sikret en plads på ”University of Southern California”.

Skuespillerinden havde blandt andet lavet opstillede fotos med døtrene, så de kunne gå for at være en del af roholdet, selvom det ikke passede.

Tilbage i marts måned 2020 blev hun derfor også fyret fra adskillige af de tv-serier, hun arbejdede på, inden hun blev sigtet i den omfattende svindelsag, og i maj lød det, at hun ikke kunne undgå en tur bag tremmer.

Men nu lader det altså til, at mareridtet snart kan være slut for den 56-årige tv-stjerne.

Planen var nemlig, at skuespillerindens fængselsstraf først skulle starte den 19. november, men i stedet har hun valgt at starte sin to måneders straf før tid i håbet om løsladelse før jul.

Det skriver flere medier, herunder PageSix og US Weekly.

Men selvom hun har besluttet at trække i den orange fangedragt flere uger før tid, så er det ikke alle hendes ønsker, der er gået i opfyldelse.

Ifølge en kilde tæt på parret, så lyder det nemlig til US Weekly, at trods en tidlig start på afsoningen, så skal hun ikke regne med, at hun kan komme ud før efter jul, men inden det nye år.

Lori Loughlin med sine to døtre, som hun forsøgte at få ind på universitetet, i 2017. Foto: MEGA

Ifølge PageSix ønskede hun ligeledes at afsone sin tid i fængslet i Victorville, der kun ligger to timer fra hendes hjem med manden Mossimo.

I stedet er hun blevet placeret i et kvindefængsel, der ligger fem timer fra hjemmet. Fængslet her er dog også der, hvor ”Desperate Housewives”-stjernen Felicity Huffmann afsonede sin straf, efter hun blev sigtet for at have betalt 15.000 dollars for at ændre datterens prøveresultater, så hun kunne komme ind på universitetet.

Huffmann skulle dog kun afsone 11 dage i fængslet, som hun efterfølgende kaldte for ”svære”.

Også Loughlins mand skal tilbringe tid bag tremmer. Hans dom lyder på fem måneder, og så skal parrets ligeledes punge ud med i alt 2,5 millioner danske kroner for deres forbrydelser.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close