Se de første billeder af Felicity Huffman i fangedragt

Felicity Huffman

Felicity Huffman

Foto: MEGA

"Desperate Housewives"-stjernen afsoner lige nu den fængselsdom, som hun fik i forbindelse med den bestikkelsessag, hun var indblandet i.

Nu er de første billeder af Felicity i fængselsdragt dukket op.

Felicity havde i weekenden besøg af sin familie, gemalen William H. Macy og datteren Sophia, og her fik hun lov til at bevæge sig uden for fængslets høje mure.

Billederne landede hende selvfølgelig på forsiden af flere amerikanske medier.

Artiklen fortsætter efter billedet

Felicity Huffman på forsiden af New York Post. (Foto: MEGA) 

Det amerikanske medie TMZ har både billeder og video af skuespilleren, der ser ud til at kunne bevæge sig frit rundt på fængslets område. 

Felicity kan ses i en mørkegrøn fangedragt og en hvid kasket. 

Huffman blev tidligere i år idømt 14 dage bag tremmer, efter hun blev kendt skyldig i at have betalt 15.000 dollars for at hendes datter kunne få et bedre resultat i sin optagelsesprøve til universitetet.

Skuespilleren afsoner sin straf i FCI-fængslet i Dublin Californien.

Artiklen forsætter efter billedet

Sådan så det ud, da Felicity Huffman ankom til retten i Californien, hvor hun blev dømt for sin involvering i bestikkelsessagen. (Foto: MEGA)

Selvom Felicity Huffman blev idømt 14 dages fængsel, da hun var i retten, kommer hun kun til at sidde 13 dage bag tremmer. 

Skuespilleren får nemlig fratrukket en dag fra straffen, da hun var frihedsberøvet i forbindelse med sin anholdelse tilbage i marts. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close