Lori Loughlin nægter deltagelse i kæmpe svindelsag

Lori Loughlin nægter sig skyldig i sagen om bestikkelse af repræsentanter for USA\'s topuniversiteter.

Lori Loughlin nægter sig skyldig i sagen om bestikkelse af repræsentanter for USA's topuniversiteter.

Foto: MEGA

Skuespillerinden Lori Loughlin og hendes mand designeren Mossimo Giannulli nægter sig skyldigt i den store svindelsag om optagelse på amerikanske universiteter.

Ved en domstol i Boston fortalte kendis-parret, at de nægtede sig skyldige i to forhold om korruption og hvidvask.

Lori Loughlin og Felicity Huffman er sammen med 50 andre forældrepar tiltalt for at bestikke repræsentanter for nogle af USA’s topuniversiteter for, at deres døtre kan få en af de eftertragtede pladser.

Artiklen forsætter under billedet. 

Olivia Jade, Lori Loughlin and Bella Giannulli

Her ses Lori Loughlin sammen med hendes datter tv. Bella Giannulli på den røde løber. Foto: MEGA

500.000 dollars (3,3 millioner danske kroner, red.) har Lori Loughlin og hendes mand betalt til en stråmand, der havde oprettet en falsk velgørenhedsfond. Parret forsøgte at få deres to døtre ind på University of Southern California.

Falske profiler

Lori Loughlin, der er kendt fra ’Hænderne Fulde’, hyrede Rick Singer til at få døtrene ind på universitetet. Han lagde en plan, hvor de to piger skulle optages på skolens elite-roer hold. Forældrene oprettede falske sportsprofiler og de to piger fik taget fotos, hvor de roer for at fremme sagen.

Tidligere på året erkendte Rick Singer, at han var bagmanden bag en af de største svindelsager for at få rige forældres børn ind på de såkaldte ’Ivy-League’ universiteter.

Under høringen i Boston kom det frem, at politiet har flere vidner i sagen. Samtidig har de angiveligt emails, bankoverførsler og telefonsamtaler med forældre i sagen.

Det var i 2016 og 2017, at skuespillerinden forsøgte at få sine børn ind.

Skyldig

Hollywood-skuespiller-ægteparret Felicity Huffman og William H. Macy erklærede sig skyldig sidste måned i sagen. Her erkendte skuespillerinden, at hun havde betalt 15.000 dollars for at forbedre sin datters karakterer.

Sammen med 13 andre forældrepar har ’Desperate Housewives’-skuespillerinden kendt sig skyldige.

Hvis nogen af forældreparrene dømmes i sagen, kan de risikere at få op til 20 års fængsel for anklagerne om korruption, hvidvask

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close