Krimi 21. september 2021

Skikkelse dukker pludselig op på vildtkamera: Er dette efterlyste Brian Laundrie?

Politiet har igangsat en storstilet jagt på den 23-årige Brian Laundrie, som pludselig ikke længere var at finde på sin adresse i North Port, Florida efter weekenden
Foto: Facebook, Sam Bass, YouTube

Det synes at pible frem med nye oplysninger – og hårrejsende nyt – i sagen om den 22-årige Gabby Petito og hendes mistænkte forlovede Brian Laundrie, hvis tilholdssted stadig er ukendt.

Tirsdag aften har FBI og politiet i Florida kastet opmærksomheden på et billede fra et overvågningskamera tilhørende privatpersonen Sam Bass, der i et facebookopslag skriver:

- Jeg siger ikke, at dette er ham, men hvem end der var på mit vildtkamera i morges i Baker, Florida, passer utroligt godt med beskrivelsen af Brian Laundrie.

Ganske rigtigt ser man på det grynede billede en person gå gennem vildnisset med en rygsæk på ryggen. Den endnu uidentificerede person, der her vandrer rundt ca. 800 kilometer fra Brians hjem i North Port, bærer en slående lighed med netop den mistænkte Laundrie.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Undersøges aktivt

Vidnet skriver videre, at han har videregivet oplysningerne til myndighederne, men at folk der befinder sig i det nordvestlige Florida bør være på vagt.

Okaloosa County Sheriff's Office i samme område bekræfter på deres egen facebookside, at de ser nærmere på billedet af manden i skoven, som er blevet knipset af kameraet klokken 6:17 mandag morgen.

- Vi vil gerne oplyse, at vi er beviste om denne anmeldelse, og at vi aktivt undersøger den nærmere, lød beskeden fra politiet tirsdag aften.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Instagram, Gabby Petito

Det sidste billede af Gabby. Taget i byen Ogden i Utah og uploadet på hendes profil den 26. august.
(Foto: Instagram, Gabby Petito)

Stadig uden spor

Laundrie, som for dage siden blev kategoriseret som mistænkt i sagen om den forsvundne Gabby Petito, blev selv meldt savnet af sine forældre fredag.

Egentlig var han ellers vendt hjem kørende i parrets ”van” til sin adresse i Florida, som han deler med sine forældre, allerede den 1. september. Bare uden Gabby.

Hjemmet i North Port blev mandag erklæret for ”potentielt gerningssted” og FBI gik straks i gang med en omfattende ransagning af huset.

Gennem hele tirsdag har talrige politifolk ledt i området omkring Carlton Reserve, men de står stadig uden spor. Politiet har tidligere oplyst, at der snart vil komme et resultat af obduktionen af det lig, som søndag dukkede op i Nationalparken Teton i Wyoming.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: YouTube, Nomadic Statik

Parret tog fra New York ud på deres bilrejse den 2. juli. Den 12. august blev de af bekymrede vidner anmeldt for en partnervoldsepisode. Her fortalte en af vidnerne, at der var noget, der ikke virkede helt godt mellem de to. (Foto: YouTube, Nomadic Statik)

Liget matcher beskrivelsen af Gabby Petito, men den afdødes identitet er endnu ikke endeligt bekræftet.

Læs mere om den uhyggelige sag om Gabby og Brian her: 

Sponsoreret indhold