Krimi16. september 2021

Mystisk sms fra Gabby afsløret: Nu er kæresten under mistanke

Brian Laundrie vendte lørdag hjem til Florida uden sin 22-årige kæreste, som han var på tur tværs over USA sammen med. Siden da har han ikke ville samarbejde yderligere med politiet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gabby.png
 Foto: YouTube, Nomadic Statik

Efterforskerne i North Port, Florida har ikke modtaget meget hjælp til efterforskningen i sagen om den forsvundne Gabrielle Petito – som venner og familie bare kaldte Gabby.

Ham, som må formode at vide mest om omstændighederne bag hendes forsvinden – kæresten Brian Laundrie – har ikke ville fortælle noget som helst. De eneste ord, kæresten har givet, kom da han efter sin hjemkomst i en udtalelse proklamerede, at han ønskede at ”holde sig i baggrunden”.

Nu bliver han af det lokale politi kaldt for ”person of interest” – altså en central person i efterforskningen, som de har særligt fokus på, eller som er under særlig mistanke.

Det skriver Fox 5.

Artiken fortsætter under billedet:

Gabby Petito og Brian Laundrie
 Foto: Instagram, Brian Laundrie

Brian og Gabby begav sig ud på deres eventyr i juli. Undervejs har de vlogget om deres nye minimalistiske "van life". (Foto: Instagram, Brian Laundrie)

Laundrie vendte hjem uden sin bedre halvdel, og familien har ikke haft telefonisk kontakt til Gabby siden den 25. august. Og onsdag morgen var kæresten stadig ikke villig til at hjælpe yderligere til i efterforskningen.

Bilen undersøges

Brian og Gabby dokumenterede deres hverdag i deres Ford-varevogn, som de havde ombygget op til en rejse fra Florida til New York. Herefter tog de fra Utah til Wyoming, hvorefter planerne var til slut at ende turen i Portland, Oregon.

Men vlogger-parret nåede aldrig længere end til nationalparken Grand Teton i Wyoming, hvorfra de sidste livstegn fra Gabby Petito kan spores tilbage.

22-årige Gabbys mor, Nichole Schmidt, mistede kontakten til datteren for flere uger, men det var først, da kæresten Brian stilfærdigt vendte hjem til sine forældre i Florida alene, Petito-familien den 11. september kontaktede Suffolk County Police Department.

Kæresten ankom i den samme hvide Ford Transit, som det unge par var rejst ud i, og bilen er nu ved at blive undersøgt for fingeraftryk eller andre spor.

Brian Laundrie hyrede kort herefter en advokat, og selv hans forældre er endt i politiets søgelys, eftersom de forhindrede betjente fra det lokale politi i at afhøre ham.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/maps.png
 Foto: Google Maps

Turen fra Florida til Yosemite kan tages på 42 timer i ét stræk. Parret nåede til en nationalpark i Wyoming, før kæresten vendte alene hjem. (Foto: Google Maps)

Mærkelig besked

I et interview med Daily Mail afslører moderen desuden den sidste sms, som er sendt fra datterens telefon.

- Ingen forbindelse i Yosemite, lød budskabet, som den frustrerede Nichole Schmidt modtog den 30. august. Den kom få dage efter, Gabrielle sidst er set 800 miles – eller over tusinde kilometer – fra det sted, hvor hun sidst er set. På daværende tidspunkt var parret på vej til Yellowstone i Wyoming – altså i den anden retning.

Og det vækker mistanke hos hendes mor derhjemme.

- Den besked er IKKE fra Gabby, det ved jeg.

Mor og datter havde sidst direkte kontakt, da de facetimede med hinanden mandagen inden - den 30. august. Det er nu hendes frygt, at de efterfølgende beskeder i virkeligheden er sendt fra kæresten, som politiet nu har særligt fokus på.

- Det var en smule mærkeligt, det hun skrev, fortæller hun til mediet, og tilføjer desuden, at hun siden datterens forsvinden har skrevet til både Brian Laundrie og hans mor – men uden at få svar.

Sponsoreret indhold