Krimi 15. september 2021

Vendte hjem alene: Nu udsender forsvundne Gabby Petitos kæreste en udtalelse

Mysteriet om den 22-årige kvinde, der efter en bilferie med kæresten er forsvundet sporløst, vokser
Foto: YouTube, Nomadic Statik

Brian Laundrie fra Florida er stadig ikke meget for at fortælle detaljer om sin og kærestens rejse tværs over USA i en ombygget Ford Transit.

Den unge mand vendte lørdag hjem fra turen mutters alene, uden kæresten Gabrielle – Gabby – Petito.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fik den unge kvindes mor til at slå alarm.

Da politiet efterfølgende besøgte Laundrie, stod hans forældre i vejen for en snak med ham. Selvom myndighederne kalder sagen om Petitos forsvinden for ”mærkværdig”, er kæresten ikke sigtet for noget. Og derfor var han altså i dagene efter hjemkomsten ikke forpligtet til at svare på politiets spørgsmål.

"En svær tid"

Onsdag har han dog alligevel valgt at udsende en udtalelse. Det skriver ABC News.

- Dette er en ekstremt svær tid for både Petito- og Laundrie-familien. Jeg kan forstå at en eftersøgning efter Miss Petito er blevet sat i værk tæt ved Grand Teton National Park i Wyoming. Det er vores håb, at eftersøgningen bliver vellykket, og at Miss Petito bliver genforenet med sin familie. Efter juridisk rådgivning har Laundrie-familien besluttet, at holde sig i baggrunden for nuværende, og har ikke yderligere kommentarer.

Laundrie har ikke været villig til at samarbejde med politiet efter at have vendt hjem fra bilturen uden sin kæreste.

Gabby og Brian, der er aktive på både YouTube og Instagram, boede i deres ombyggede varevogn, mens de rejste mellem naturskønne områder og nationalparker. Den er politiet nu i færd med at undersøge for spor på en eventuel forbrydelse.

Det fremgår af parrets Youtube-video med titlen ”VAN LIFE”, at de rejste fra Florida til New York, hvorefter de tog fra Utah til Wyoming – planerne var til slut at ende turen i Portland, Oregon.

Men den unge kvinde er ikke blevet set siden deres stop i nationalparken Grand Teton i Wyoming. Siden d. 25. august har hendes familie og venner ikke haft telefonisk kontakt til hende.

- Jeg ved ikke, om hun forlod Grand Teton eller ej, siger den skrækslagne mor, Nichole Schmidt, som også har oprettet en indsamling på GoFundMe for at skaffe flere midler til eftersøgningen af Gabby Petito.

Sponsoreret indhold