Fodboldstjernes ekskæreste gav op: Mobbet i døden

Den polskfødte skønhed Kasia Lenhardt gjorde sig første gang bemærket, da hun i 2012 deltog i den tyske version af ”Næste Top Model”.

Den polskfødte skønhed Kasia Lenhardt gjorde sig første gang bemærket, da hun i 2012 deltog i den tyske version af ”Næste Top Model”.

(Foto: Instagram)

Kasia Lenhardts liv på de sociale medier emmede af det uopnåelige. Nærmest på linje med Kardashian-familien flashede hun perfekt porcelænshud, struttende attributter, en talje, man næsten ikke kunne tro ikke var opnået uden hjælp fra Photoshop – og endda en veltrimmet, fodboldberømthed ved sin side. Tusindvis fulgte med i det glamourøse glansbillede.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Parret, der begge havde børn fra tidligere forhold, nåede at være sammen i mere end et år. (Foto: MEGA)

Men 2. februar kom det første skår i, hvad der lignede det perfekte liv. Den 32-årige forsvarer fra den tyske storklub Bayern München, Jérome Boateng, bekræftede, at han og Kasia Lenhardt havde slået op, og de to nu ”ville gå hver deres vej”.

Shitstorm rasede

Den efterfølgende uge blev kendisparrets halvandet år lange forhold lagt til fri skue, og en sand ordkrig tog sin begyndelse.

Fodboldspillerens ekskærester og modellens tidligere veninder slog hårdt ud efter Kasia Lenhard og beskyldte hende for at have ”afpresset” Boateng til at være sammen med hende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Boateng har erkendt, at han var sin ekskæreste utro med Kasia, men påstod, at han blev truet til det. (Foto: MEGA)

Den unge kvinde blev også beskyldt for have haft et alkoholmisbrug og for at ville ”ødelægge hans familie” og forhindre ham i at se sine tvillingedøtre fra et tidligere forhold ved at anklage ham for vold.

– Kasia blev min kæreste ved at ødelægge forholdet til min ekskæreste Rebecca og min familie. Så jeg besluttede at blive sammen med Kasia og forsøge at få det til at virke. At jeg gjorde forholdet officielt, var, fordi hun pressede mig til det, forklarede fodboldspilleren til tyske Bild.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I december sidste år beskyldte Boatengs ekskæreste Kasia for at have stjålet fodboldspilleren fra hende ved at kopiere hende. (Foto: Instagram)

Kasia Lenhardt, der havde ”Jerome” tatoveret på ribbenene, tog til genmæle på Instagram.

– Det er nu, at du må trække en streg. Det er nok, skrev hun og slog fast, at hun havde gjort en ende på forholdet på grund af fodboldstjernens ”løgne og konstante utroskab”. Og under et billede, der senere blev slettet, skrev hun ”djævlen gør det, han er bedst til”.

Fundet død i lejlighed

9. februar blev liget af Lenhardt fundet i en luksuslejlighed i Charlottenburg-bydelen i Berlin. Det var hendes søn Noahs 6-års fødselsdag, og modellen var alene. Få timer forinden havde hun delt et andet billede, hvor hun talte om ”et nyt kapitel” i hendes liv.

Modelkollegaen Sara Kulka bekræftede dagen efter den tragiske nyhed med et billede af de to sammen på Instagram, hvortil hun blandt andet skrev:

– Hvil i fred. Din fantastiske person, jeg savner dig og ville have elsket at have sagt farvel. (…) Jeg håber, at du finder fred nu, og jeg håber, sandheden kommer frem, jeg ved, hvor højt et ønske det var for dig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Politiet fortalte, at de blev kaldt ud til en lejlighed klokken 20.30 tirsdag den 9. februar efter anmeldelser om selvmord. Her blev den unge model fundet død. (Foto: Ritzau Scanpix)

Politiet har ikke offentliggjort dødsårsagen, men meldt ud, at det ikke bliver betragtet som mistænkeligt.

Modellens sønderknuste forældre har også fortalt om deres sorg over datterens pludselige død.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I december 2019 blev Jerome Boateng ved retten i München anklaget for bevidst at have påført ekskæresten “mindre skader på kroppen”. (Foto: MEGA)

– Vi takker jer for den overvældende sympati, men vi beder samtidig også om ro, så vi kan finde os selv i disse svære timer.

På tidspunktet for Kasias død var Boateng i Qatar med Bayern München, der vandt VM-klubhold. 

Ord kan dræbe

Modellens triste skæbne har fået kritikken til at rase på de sociale medier. Kendte influencere med sekscifrede antal følgere slår fast, at hadet på nettet skal have en ende.

– Jeg ved, hvor brutalt det kan være. Med så mange fordomme, så meget misundelse og vrede, man bliver konfronteret med, skriver den tyske vært og influencer Cathy Hummels, der har 600.000 følgere og selv er gift med den tyske fodboldstjerne Mats Hummels.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Ring til Livslinien på 70 201 201.

Hos Livslinien kan du – alle årets dage fra klokken 11 til 4 – få en rådgivende samtale.

– Jeg har en baggrund, hvor jeg kan klare det. Men mange kan ikke klare det. Kasia kunne ikke.

Og også modellens mor har på det sociale medie ytret, at mobning var skyld i, at hendes datter gjorde en ende på sit eget liv.

– Mobning, du har taget mit barn, skrev Adrianna Lenhardt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close